Majka Breda Pita: Ne glasajte za Obamu!

Protiv sina

Majka Breda Pita: Ne glasajte za Obamu!

Zabava -
Glumčeva majka navodi da svaki hrišćanin u Sjedinjenim Državama treba da podži čoveka sa visokim moralnim standardima, koji se protivi abortusima i homoseksualnim brakovima

MISURI - Džejn Pit, majka glumca Breda Pita, podržala jerepublikanskog kandidata Mita Romnija na predsedničkim izborima u Americi,izrazivši tako potpuno drugačije političko opredeljenje od svog sina, piše Kriščen Sajens Monitor.

List prenosi njen uvodnik u listu Springfild Njuz lider iz Misurija, gde Džejn živi, u kome se navodi da svaki hrišćanin u Sjedinjenim Državama treba da podži čoveka sa visokim moralnim standardima, koji se protivi abortusima i homoseksualnim brakovima.

Upravo po pitanju podrške istopolnim brakovima, Džejn i njen sin Pitimaju potpuno drugačija shvatanja, pošto je poznati glumac zajedno sa Džordžom Klunijem u martu dao podršku takvoj bračnoj zajednici.

"Svaki hrišćanin koji ne glasa daje svoj glas Romnijevom protivniku Baraku Huseinu Obami, čoveku koji nije održao javnu ceremoniju povodom Nacionalnog molitvenog dana, liberalu koji se zalaže za ubijanje nerođenih beba i za istopolne brakove", navela je Džejn Pit.

Obama je do sada dobio podršku više poznatih ličnosti iz Holivuda, posebno pošto je stao iza legalizacije homoseksualnih brakova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track