DINO MERLIN: VOLEO BIH PONOVO DOĆI U KRAGUJEVAC
Foto: Dino Merlin Team

ČAROBNJAKU MERLINU NI NEVREME NE MOŽE NIŠTA

DINO MERLIN: VOLEO BIH PONOVO DOĆI U KRAGUJEVAC

Zabava -

Nakon sinoćnog koncerta i kragujevačka publika se uverila da je Dino Merlin, čije pesme diraju u srce generacija već decenijama, neprikosnoveni šoumen na Balkanu.

Prepun kragujevački Knežev Arsenal, hiljade posetilaca, svetska produkcija i čarobni Dino Merlin sinoć su iznedrili jedan od najboljih koncerata u srcu Šumadije. „Hotel Nacional“ imao je dovoljno mesta za sve a veliko zadovoljstvo „gostiju“ videlo se još od prvog takta.

Nakon obilnih padavina i nevremena koje su zadesile Kragujevac proteklih dana, strahova o otkazivanju koncerta, njegov izlazak na binu kao da je rasterao oblake.

foto: Dino Merlin Team

Laser show na samom početku koncerta i taktovi hita "Hotel Nacional", pesme krilatice Merlinove aktualne turneje kojoj je do sada prisustvovalo preko 700 000 ljudi, odmah su dali do znanja da će ovo biti veče za pamćenje.

Ovo je bio prvi susret Dina Merlina sa kragujevačkom publikom, ali su od prvih taktova do samog kraja disali kao jedno. Bilo je , kao u jednom od Merlinovih stihova, "duše jedna drugoj putuju".

foto: Dino Merlin Team

Čuven po tome da uvek daje sve od sebe, poznati hitovi bili su spremljeni u novim aranžmanima, a specijalni efekti i scenski nastup činili su da svaka pesma bude priča, atmosfera i uspomena za sebe, što je publika zauzvrat nagrađivala ovacijama i gromoglasnim aplauzima pozivajući na bis. Kulminacija večeri bio je posljednji set pesama među kojima su "Supermen", "Kad zamirišu jorgovani", "Moj je život Švicarska", i naravno "Deset mlađa".Ekstaza nastaje na Merlinov poziv: "Upalite mobilne, osvijetlimo noć, osvijetlimo jedni drugima put, da ne zalutamo, da ne izgubimo iz vida naše snove i sretnu zvijezdu".

foto: Dino Merlin Team

Iako je Knežev Arsenal bio iznudjeno rešenje, zbog obilnih padavina i nemogućnosti da tehnika udje na Hipodrom, Merlinov menadžerski tim, organizatori ali i sve nadležne institucije grada Kragujevca, dale su svoj doprinos da nastup bude istinski spektakl o kojem će se još dugo pričati. Zbog svega toga Dino Merlin tim razmišlja da Kragujevac bude jedna od destinacija naredne turneje.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track