KURIR DANAS POKLANJA ČETVRTI DODATAK LEKOVITO BILJE: Otkrijte sve blagodeti nane, cvekle i ruzmarina i kako da ih koristite da bi vam pomogli!
Foto: Kurir

LEČENJE BILJEM

KURIR DANAS POKLANJA ČETVRTI DODATAK LEKOVITO BILJE: Otkrijte sve blagodeti nane, cvekle i ruzmarina i kako da ih koristite da bi vam pomogli!

Zabava -

Sok od cvekle podiže imunitet, a kažu da je dobra preventive protiv starenja, anemije, pa čak i kancerogenih oboljenja

Danas samo uz Kurir poklon dodatak na 16 strana, koji vam donosi tekstove sa opisima, primenom i načinom upotrebe lekovitih napitaka i melema od nane, cvekle i ruzmarina.

Nana je lekovita za želudac, ublažava stomačne tegobe, poboljšava probavu, smiruje bolove, napete živce i upalu nosnih kanala kod prehlade, leči nesanicu i glavobolju, a utrljavanjem u kožu eteričnog ulja ove biljke smanjuje bol u mišicima i koristi se posle uboda insekata i protiv svraba.

Sok od cvekle podiže imunitet, a kažu da je dobra preventive protiv starenja, anemije, pa čak i kancerogenih oboljenja.

foto: Kurir

Ruzmarin popravlja apetit, krepi iscrpljeni organizam, smiruje nervozu, a u narodnoj medicine ova biljka najčešće se koristi kao sredstvo za bolju cirkulaciju i podizanje niskog krvnog pritiska.

Od ponedeljka, 16. juna, Kurir je pripremio nove dodatke lekovitog bilja, pa vas tako čekaju recepti za čarobne mešavine čajeva, saveti kako da se izborite sa anemijom, saznajte koja su lekovita svojstva belog sleza, bibera, grožđa, breze, gloga, žalfije ....

Koristite lekovite bilje i jačajte svoj organizam!

Čitajte Kurir, jer uvek dobijate više!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track