ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE 3 Magla bend za kraj projekta Radia S!
Foto: Radio S

ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE 3 Magla bend za kraj projekta Radia S!

Zabava -

Magla bend je premijerno predstavio pesmu „Smejem se a plakao bih”, Olivera Mandića u okviru projekta Radia S – Zvezde pevaju zvezde 3. To je ujedno bila i poslednja pesma u ovom projektu. Aranžman je uradio Željko Vasić, koji se uključio u emisiju Radia S, Dan sa Natalijom. Rekao je da je veliki obožavalac Olivera Mandića i da mu je bila čast i da ponovo radi za Zvezde pevaju zvezde i da napravi novi aranžman za ovu pesmu. Sve je snimljeno zaista brzo, pošto je Magla prvenstveno klupski bend, u ozbiljnoj su kondiciji, nastupaju često, pa je i saradnja bila vrlo brza i efikasna.

foto: Radio S

- Kad god nešto uradimo, uvek analiziramo sa našim velikim timom šta je moglo bolje i šta bismo mogli drugačije da uradimo, ali ovog puta, pesmom „Smejem se a plakao bih”, smo svi apsolutno zadovoljni i niko nema zamerku. Nadamo se da će to biti i slučaj sa publikom. – kaže Vladan, pevač Magla benda Iz dosadašnjih obrada u projektu Radija S - Zvezde pevaju zvezde, najviše im se dopadaju Željko Vasić i Marija Šerifović, a da nisu ovu pesmu obradili za Zvezde pevaju zvezde 3, bilo bi nešto od Čole ili Dugmeta.

- Ne smem da kažem, malo je bezobrazna. Ja bih od Olivera izabrao „Nisam kres'o šest meseci”, ali moram da objasnim – nije autobiografska! – rekao je Vladan uz smeh Pesmu „Smejem se a plakao bih” su već redovno svirali do sad. Posebno će od ovog trenutka nastaviti sa novim aranžmanom Željka Vasića i to će svirati zajedno uz njihov hit Samo se noćas pojavi.”

(Promo - tekst / Foto:Radio S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track