Najnovije vesti

Novi Men's Health nudi 50 trikova za najjači avgust!
Foto: Promo

Novi Men's Health nudi 50 trikova za najjači avgust!

Zabava

U prodaji je novo izdanje najprodavanijeg muškog magazina na planeti, u kom možete naći odlične vežbe koje se mogu raditi na obali reke, mora, jezera ili bilo gde, a od opreme je potrebna samo dobra motivacija. Očekuje vas i nekoliko ekskluzivnih MH stavki: trening svetskih i evropskih prvaka u kajaku Marka Tomićevia i Milenka Zorića, put uspeha jednog od najboljih basketaša sveta Stefana Stojačića, priča o povratku na šampionske staze vaterpoliste Nikole Rađena...

 

Avgustovski MH vam itekako može pomoći u tome da leto finiširate u velikom stilu - spremni i zadovoljni.

 

foto: Promo

Kako biti frajer a ne manijak? Novo doba donelo je nova pravila u muško-ženske odnose, zbog čega vas u novom broju očekuje priručnik za one koji žele seks, a ne žele tužbu.

 

Postoje adrenalinske ture koje je moguće doživeti do kraja samo u najtoplije doba godine - i ne treba ih propustiti. Pronađite ih na stranama novog MH.

 

Kako zadržati dostojanstvo poslovnog stila odevanja na +35 celzijusa a ne ugušiti se od vrućine i ne udaviti u sopstvenom znoju? Odgovor je na strani 75, gde vas čekaju odevne moderne, poslovne, odevne kombinacije.

 

"Kad jednu stvar radiš sa 90% snage, to nije ni 50%. Tek kad radiš nešto 100% vidiš ko si", kaže Stefan Stojačić, koji je sa svojim kompanjonima prvak sveta u basketu 3 na 3. MH ga je fotografisao i porazgovarao o tome kako se postaje šampion.

 

Voziti motor strahovito je muževno, a Beograđanin Stefan Prstojević pokazuje koliko je tek muževno prethodno ga napraviti.

 

Popularni radio-voditelj i kolumnista Men's Healtha Darko Mitrović otkriva svoje lično iskustvo sa strahovima koji muče 7.3% planete - panika i anksioznost!

 

foto: Promo

Nije lako pronaći najbolje patike za trčanje, košarku ili krosfit, a mi smo pronašli sve to, a da još i super izgleda.

 

Ispunjavaju se ciljevi, želje, ambicije, ali odlično mogu da posluže i avokado, paprika, paradajz ili portobelo tikvica. Pogledajte recepte za punjenje namirnica.

 

Avgustovski Men's Health je 100% koristan i 200 % interesantan. Pronađite svoj primerak na kioscima.

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...