Fortrade otvorio konkurs za posao u Beogradu, USLOVI KAO NA ZAPADU!
Foto: Promo

Fortrade otvorio konkurs za posao u Beogradu, USLOVI KAO NA ZAPADU!

Zabava -

Londonska brokerska kuća Fortrade, sa svojim predstavništvom u Beogradu, otvorila je konkurs za posao i traži Account Manager-e za rad i svakodnevnu komunikaciju sa klijentima kompanije.

Prijave za posao se vrše putem forme ispod:

’Tražimo komunikativne osobe, koje poseduju odličan osećaj za pregovaranje i koje će na visoko profesionalnom nivou uspeti da odgovore potrebama naših potencijalnih i stalnih klijenata. Obzirom da je Fortrade kompanija iz Londona, poznavanje engleskog jezika se podrazumeva’, navodi Sasha Klasan, regionalni menadžer za ljudske resurse u Fortrade-u.

Kompanija Fortrade zapošljava više od hiljadu ljudi širom sveta u svojim centrima za podršku klijentima u Kini, Maleziji, Filipinima, Turskoj i Srbiji.

Kako trvdi Sasha Klasan, svi uslovi rada u Fortrade-u su na istom nivou kao u bilo kojoj velikoj kompaniji u Zapadoj Evropi.

’Pored stimulativnog razvoja karijere i visokih primanja, dodatni benefiti koje Fortrade pruža svojim zaposlenima su interna biblioteka, odakle zaposleni mogu besplatno da iznajmljuju knjige i časopise, deo za relaksaciju i razonodu sa lejzi begovima i igračkim konzolama, plaćena teretana, besplatni kursevi (poslovnog) engleskog jezika, besplatna kafa/čajevi i druge organizovane timske aktivnosti’, kaže Klasan.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track