Pronašla je prirodno rešenje koje je istopilo 31 suvišan kilogram, i izgladnjivanje poslalo u zaborav
Foto: Promo

Pronašla je prirodno rešenje koje je istopilo 31 suvišan kilogram, i izgladnjivanje poslalo u zaborav

Zabava -

Ova žena je sada s nama, glavom i bradom, i jedna je od mnogih stanovnika Srbije koji su patili zbog viška kilograma. Njeno drugo stanje i nagle promene raspoloženja su dovele do toga da pronađe utehu u hrani. Naša sagovornica je izjavila da tada kao da nije imala vezu sa stvarnim svetom. Nije ni primetila da se kilogrami nenormalno gomilaju. Iz trudnoće je izašla sa 35 kilograma viška, i toga je postala svesna tek kad je nedugo nakon porođaja stala ispred ogledala.

Ona je Ana K, 29-godišnjakinja iz Obrenovca, kojoj ni najpopularnije svetske dijete za mršavljenje nisu pomogle. Rekla je da su svi ti režimi ishrane čista laž i uzimanje novca. Osetila je potrebu da se prijavi u našu emisiju na temu gojaznosti, i da sa svima podeli biljno rešenje kojim je eliminisala suvišne kilograme, postigla figuru peščanog sata koju priželjkuju mnoge žene, i suzbila želju za hranom. Izjavila je da joj se bukvalno zgadio njen odraz u ogledalu posle trudnoće, i da je jako razočarala samu sebe. Kada je otkrila način pomoću kojeg će istopiti salo, postavila je sebi cilj da strije, mlohava koža, salo koje se ljulja, i suvišni kilogrami nestanu kroz mesec dana. Tako je i bilo!

foto: Promo

Izgubila sam meru u trudnoći i pronašla sam utehu u hrani

Sećam se svoje mladosti i srednjoškolskih dana. Imala sam, po meni, savršenu telesnu težinu – 57 kilograma na 170 centimetara visine. Idealno! Moje grudi i bokovi su bili proporcionalni, a struk tanak. Imala sam manju pozadinu, ali oblu. Kako su mi samo stajale uske haljine, ali i one s uskim strukom koje bi se u donjem delu širile. San snova. Sve do jednog momenta.

Da je čovek mera svih stvari, u mom slučaju je prestalo da važi kada sam zatrudnela. Trudnoća je bila iznenadna, i dogodila se u mojoj 24. godini života sa čovekom za kojeg nisam bila udata. Želela sam da rodim dete, ali s obzirom na nerešen status i pritisak porodice, povremeno sam se u trudnoći suočavala s lošim raspoloženjem. Utehu sam pronašla u hrani. Od moje IDEALNE telesne težine nije ostalo više nijedno slovo. Tačnije, idealna telesna težina se pretvorila u prekomernu telesnu težinu. Jedino je moja visina ostala savršena, ali to mi nije mnogo značilo s obzirom na to da me salo preplavilo.

foto: Promo

Moje robovanje hrani je za posledicu imalo 35 kg viška!

Počela sam da robujem hrani. U trudnoći sam se ugojila 35 kilograma. Mislim da sam dnevno po tri sata provodila na internetu tražeći nove slane i slatke recepte, a zatim sam isprobavala iste. Takođe sam verovala u onu priču da trudnica jede za dvoje. Trudnoća mi je bila izgovor i opravdanje za moje postupke. Ubrzo nakon toga nisam mogla da obučem ništa od odeće koju sam kupila u prvim nedeljama trudnoće.

Rodila sam zdravu devojčicu. Bila sam presrećna. Preplavljena majčinskim emocijama i probuđenog majčinskog instinkta, zaboravila sam na svoje telo. Međutim, ogledala u mom domu su bila tu da me opomenu. Nisam mogla večno da ih izbegavam. Morala sam da se suočim sama sa sobom. Jednog dana sam žmureći stala ispred ogledala, a zatim sam polako otvorila oči i ugledala svoj odraz u istom. Zgrozila sam se ugledavši mlohavu kožu, strije, i salo na stomaku, butinama i rukama. Dobila sam čak i podbradak. Sve na mom telu se izobličilo, ali je najviše stradao moj stomak.

foto: Promo

Oko mog struka i na stomaku se nakupilo previše sala opasnog po zdravlje

Verovatno ste svi čuli za „jabuka” građu ženskog tela. Kod ove građe je gornji deo tela primetno veći od donjeg. Najviše masnoće je smešteno u predelu stomaka. Nedefinisan i širok struk, i puno lice i vrat su ono sa čime sam se i sama suočavala. Pa, reći ću vam da od mog uskog struka nije ostalo više ništa. Osim suvišnog sala na butinama, rukama, vratu i obrazima, najviše ga se nataložilo na stomaku. Imala sam 92 kilograma na visinu od 170 cm. Teže sam se kretala i disala. Svaka manja briga oko deteta i stajanje na nogama nekoliko minuta bi prouzrokovali veliko umaranje. Rekla sam sebi da ovako dalje ne može.

Prema kalkulatoru idealne težine, trebalo je da smršam 31 kilogram da bih je postigla. Da bih se pokrenula i učinila nešto da smršam, mučila sam sebe gledajući fotografije na kojima sam imala vitku liniju. S obzirom na to da više nisam imala izgovor za svoje debljanje, počela je da me grize savest.

foto: Promo

Ni najpopularnije svetske dijete mi nisu pomogle da smršam

Zainatila sam se. Umesto kaloričnih recepata, na internetu sam počela da tražim razne dijete za mršavljenje. Podvrgnula sam se nekim najpopularnijim zdravim dijetama, kao što su:

  1. „Švedska dijeta” (LCHF način ishrane) – propagira smanjen unos ugljenih hidrata, a naglasak stavlja na proteine i masti
  2. „UN dijeta” – režim ishrane u kojem recept za mršavljenje nije gladovanje, nego jelovnik sa tačno utvrđenim redosledom i pravilima koja se ne smeju menjati; tu ulazi i takozvani „vodeni dan”
  3. DASH dijeta – režim ishrane bogat povrćem, voćem i integralnim žitaricama

Iako sam optimistično započela ovaj proces mršavljenja, nisam osetila velike promene u težini. Možda sam pomoću svih ovih dijeta zajedno smršala 4 kilograma za 6 meseci. To je bio nikakav rezultat. Zato sam odustala od njih i sledeće 2 godine nastavila bitku sa suvišnim kilogramima. Često sam znala da jedem samo jedan obrok dnevno. Mislila sam da možda izgladnjivanjem mogu nešto da postignem. Onda sam pročitala da je to čista zabluda. Takav režim ishrane još više utiče na debljanje – šokira i zbunjuje metabolizam i sistem za varenje, pa oni ne mogu pravilno da funkcionišu.

foto: Promo

Čudo se izgleda dogodilo kad sam najmanje očekivala

Međutim, posle naporne i očajne borbe s viškom kilograma, dogodilo se čudo. Pretraživala sam na internetu prirodne preparate za mršavljenje, i naišla sam na Go Slimmer flastere. Ovi flasteri su potpuno prirodni, bezopasni su, i sadrže čist ekstrakt afričke biljke hoodije. To je čudotvorna biljka za mršavljenje sa P57 molekulom koji stvara osećaj sitosti. Odmah ću vam reći da sam ove flastere, koji doprinose lakšem mršavljenju, naručila na web stranici proizvođača GoSlimmer flastera.

Pristupačna cena i jednostavno korišćenje su im takođe išli u prilog. Bitno je samo pridržavati se pravila jednog flastera dnevno, i svakih 24 sata stari flaster zameniti novim.

Moj plan je bio - istopiti kilograme i postići najsavršeniju žensku figuru!

Pomoću GoSlimmer Patch, kako se tačno zovu ovi delotvorni flasteri, uklonjeno je salo s najkritičnijeg mesta, odnosno s mog stomaka, koje je inače najopasnije po zdravlje. Moj ormar, koji je bio prepun odeće za zgodne žene i koji u trudnoći nisam smela da otvorim, je ponovo postao upotrebljiv.

Pre upotrebe ovih flastera od debljine nisam mogla da stojim, ali sada su svi bili svedoci moje savršeno vitke i skladne linije. Izgubivši 31 kilogram za 30 dana sam postigla idealnu figuru peščanog sata. Ovo je figura o kojoj svaka žena sanja. Salo sa stomaka se istopilo, kao i suvišna masnoća na butinama, vratu, rukama i obrazima. Moja nova težina je bila na nekoliko koraka od idealne. Sa svih strana sam počela da dobijam komplimente da sam se primetno promenila i da samo nastavim da održavam novu liniju. Kakav je ovo bio vetar u leđa! Osećala sam se moćno, štaviše savršeno!

Zaljubila sam se u sopstveno telo koje je i dan-danas savršeno

Nisam potpuno prestala da koristim GoSlimmer flastere za mršavljenje. Znala sam da se upotrebom flastera smanjuje želja za hranom. Nisam morala da uvodim velika ograničenja kada je ishrana u pitanju. Nikad više nisam jela kao za vreme trudnoće. Smanjila sam unos ugljenih hidrata i veštačkih šećera. Morala sam malo da pazim, pa bih svaki put kad sam hedonistički pristupila hrani i uzela nekoliko zalogaja više, zalepila flaster za mršavljenje i nastavila da živim bez brige!

Savetujem svima koji imaju problem sa prekomernom telesnom težinom, nesnosan višak kilograma, salo na nepoželjnim mestima, mlohavu kožu, strije i druge slične probleme, da isprobaju GoSlimmer Patch - bez obzira na pol i godine.

Telo koje robuje salu ubija vaše samopouzdanje, izaziva osećaj niže vrednosti, i čini vas neprivlačnima. Iskoristite ovu ne tako čestu priliku da tome stanete na kraj, da istopite kilograme, da stanete u odeću koju želite, i da vratite samopouzdanje!

Ako neko ima problem sličan Aninom (višak kilograma, telo preplavljeno salom, mlohavu kožu, želju da postigne vitku liniju, loše iskustvo sa dijetama), imamo dobre vesti.

Samo za naše čitaoce dajemo poseban popust od 50% - pod uslovom da naruče ODMAH!

Umesto za 6.994,00 din, što je redovna cena proizvoda, danas ćete ove neverovatno delotvorne flastere za mršavljenje dobiti za SAMO 3.497,00 din! Požurite, zalihe su ograničene.

KLIKNITE OVDE >>

(Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track