EKSKLUZIVNI INTERVJU U JUTARNJEM: Prvi put za srpsku televiziju govori pukovnik Nik Dučić, komandant baze Bondstil na Kosovu i Metohiji.
Foto: Promo

EKSKLUZIVNI INTERVJU U JUTARNJEM: Prvi put za srpsku televiziju govori pukovnik Nik Dučić, komandant baze Bondstil na Kosovu i Metohiji.

Zabava -

Dučić će govoriti o Srbiji, Kosovu i Metohiji, političkoj situaciji, srpskim korenima i porodici. Ekskluzivne snimke unutrašnjosti najveće vojne baze SAD na Balkanu, kao i ceo intervju od 45 minuta biće emitovan u ponedeljak, 3. septembra u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom”.

Čuveni uredničko-voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević vraćaju se u studio Prve televizije 3. septembra i gledaćemo ih ponovo svakog radnog jutra od 6.55 časova. Gledaoci popularnog jutarnjeg programa će se ponovo družiti sa voditeljima koji priznaju da su se veoma uželeli svojih kolega, gledaoca i adrenalina.

foto: Promo

Kako kažu, očekuju nas i mnogi noviteti: „Radujemo se 3. septembru i nastavku realizacije emisije na koju smo veoma ponosni jer ona u svakoj sekundi emitovanja pokazuje kako treba da izgleda kvalitetan, ozbiljan, tematski dobro osmišljen i produkcijski prestižan Jutarnji program.

Glavni novitet ostaće naša stara karakteristika - analizirati svaki događaj vazan za društvo u kome živimo i pretpostaviti benefite ili posledice svake nove vesti. U vizuelnom smislu emisija će nastaviti da sazreva kroz novo obogaćivanje sadržaja „Pregled štampe“ i „Prognoza vremena“ za koju verujem da je najpreciznija i najrelevantnija od svih sličnih izveštaja“, kaže Predojević.

Jovana dodaje da će jedan od glavnih noviteta biti i jutarnji program tokom vikenda koji će voditi Nataša Miljković. Ona je dobila mnoge pohvale tokom letnjeg perioda vođenja ovog programa: „Nataša je i došla na Prvu televiziju kako bi vodila jutarnji tokom vikenda. Da bi naš projekat na televiziji bio kompletan, nedostajala nam je još ta karika“.

foto: Promo

Kako će tačno izgledati koncept jutra tokom vikenda, za sada se ne otkriva ali Srđan ima samo reči hvale za svoju koleginicu: „Nataša i mi smo potekli iz istog tima, naši senzibiliteti i sistem rada su veoma slični tako da sam bio siguran da je emisija u dobrim rukama i da će doprineti

porastu najvažnije karakteristike na televiziji – kredibilitetu“.

Naravno, voditelji su se uželeli i svoje mezimice, labradorke Prve, a kako je izgledao susret posle odmora, objašnjava Srđan: „Na trenutak je zastala, pogledala me i tako silovito jurnula ka meni da je malo nedostajalo da me obori. Veoma sam joj se obradovao, porasla je i nekako postala ozbiljnija. Jedva čekam da se družimo celo pre podne i nadam se da je zaboravila svoje nestašluke koji mi već sada nedostaju“.

(Promo - tekst / Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track