Najnovije vesti

NEVIĐENO INTERESOVANJE Za koncert 2CELLOS u prodaju je pušteno još 3.000 karata!
Foto: Promo

NEVIĐENO INTERESOVANJE Za koncert 2CELLOS u prodaju je pušteno još 3.000 karata!

Zabava -

Luka i Stjepan u okviru turneje SCORE ponovo dolaze u Beograd, ovoga puta će održati koncert na otvorenom, na Kalemegdanu 8. septembra.

foto: Promo

„Radujemo se što je interesovanje za koncert veliko, iskreno to smo i očekivali. Mi volimo ovde da dođemo, to publika i oseti. Jedva čekamo da izađemo na scenu i da razmenimo energiju. Svi ćemo uživati, biće to ludo i nezaboravno veče u prelepom ambijentu“ poručuju Luka i Stjepan.

foto: Promo

Kao i uvek momci će pružiti podršku mladim, talentovanim muzičarima, koji će im biti predgrupa. Prvo na scenu izlazi Džoni Ranković, zatim Iva Ikon. Iva je pevačica, pijanista i tekstopisac iz Beograda. Završila je klavir na Akademiji u Beogradu, ali je studirala i jazz i gospel. Nikola Džoni Ranković je najmlađi rok kantautor regiona, frontmen benda "The Churlians" i višestruko nagrađivani autor na "UK songwriter contest".

foto: Promo

Po 2CELLOS receptu - akustično i autentično, Iva i Džoni će izvesti miks svojih autorskih pesama i nekoliko svetski poznatih covera koji su specijalno pripremljeni za ovaj koncert. Biće to nesumnjivo sjajan uvod i još jedna prilika da se u njihov raskošni talenat i strast koju gaje prema muzici uvere svi koji će prisustvovati ovom događaju, po ekskluzivnosti i očekivanjima jednom od najvažnijih i najposećenijih u ovom delu godine i koncertne ponude u Beogradu.

foto: Promo

Karte se prodaju u sistemu Eventima, ali i na dan koncerta od 17h preko puta Nebojšine kule.

foto: Promo

Momci izlaze na binu najkasnije u 20:15.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track