Najnovije vesti

NOVA SEZONA EMISIJE “DNK” OD 26. SEPTEMBRA NA TV PINK: Ne propustite nove porodične priče koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim
Foto: Promo

NOVA SEZONA EMISIJE “DNK” OD 26. SEPTEMBRA NA TV PINK: Ne propustite nove porodične priče koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Zabava

Sedma sezona emisije "DNK" donosi nove potresne priče o nerazjašnjenim porodičnim odnosima!

I u ovoj televizijskoj sezoni imaćete priliku da na kanalu TV Pink gledate emisiju "DNK", koja je oduševila gledaoce širom regiona, s obzirom na to da nova, sedma sezona počinje upravo u sredu, 26. septembra u 23 časa.

Voditeljka Natalija Simović, koju ste već imali priliku da upoznate u prethodne sve sezone, nastavlja da obilazi našu zemlju i utvrđuje podudarnost u slučaju sumnje u roditeljstvo, najtačnijom i njapreciznijom DNK metodom.

Tokom prethodne sezona, Natalija je posetila mnoge porodice koje su bile u sukobu upravo zbog sumnje u očinstvo, a mogli ste da vidite i brojne zanimljive priče, sa neočekivanim ishodom.

Voditeljka Natalija je pred sam početak nove sezone otkrila šta gledaoci mogu da očekuju u novim epizodama emisije "DNK".

"Na ogromno zadovoljstvo naše, svakim danom sve brojnije publike, počinje emitovanje sedme sezone emisije "DNK"! Dragi gledaoci, nećemo ni ovoga puta izneveriti vaša očekivanja, nećemo menjati ono što ste kao format i humanu ideju zavoleli kroz prethodne sezone. Ostaćemo verni vama koji sa uzbuđenjem očekujete svaku novu priču i trudićemo se još više da vam prikažemo pravi život, onakav kakav jeste, bez glume i maski. Vodićemo se srcem kao i do sada. Sa istim žarom se i ja radujem novim pričama koje ću vam prikazati zajedno sa onima koji su želeli da se njihov život ispriča iskreno. Hvala svima koji nas verno prate i podržavaju", rekla je Natalija.

Pred ekipom, na čelu sa Natalijom, je još mnogo nerazjašnjenih i potresnih priča, a one najinteresantnije pokušaće da reši u nastupajućoj sezoni.

Ne propustite sedmu sezonu emisije "DNK" u sredu 26. septembra u 23 časa samo na TV Pink!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...