JUBILARNA DESETA SEZONA “PAPARACO LOVA” RAZOTKRIVA POZNATE BEZ CENZURE: Nijedna javna ličnost se ne može sakriti od njihove kamere!
Foto: Promo

JUBILARNA DESETA SEZONA “PAPARACO LOVA” RAZOTKRIVA POZNATE BEZ CENZURE: Nijedna javna ličnost se ne može sakriti od njihove kamere!

Zabava -

Nova, deseta sezona jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparaco lov", na oduševljenje mnogobrojnih gledalaca, počinje u sredu 26. septembra u dobro poznatom terminu - od 22 časa.

Kao što ste već navikli, emisija "Paparaco lov" donosi sve aktuelnosti iz privatnog života poznatih ličnosti, ne samo iz Srbije, već i iz regiona.

I u desetoj sezoni će vas kroz aktuelne i ekskluzivne priče, o svemu onome što poznati žele da sakriju, voditi dobro poznato TV lice, Ana Pendić Radoš, koja je izuzetno zadovoljna gledanošću prethodnih sezona, a od jubilarne desete očekuje još bolje rezultate.

"Možemo da se pohvalimo da je 'Paparaco lov' ubedljivo najgledanija emisija u terminu u kom se emituje i redovno u top deset najgledanijih emisija svih emitera u svim terminima, a neretko i u top pet. Od ove sezone očekujemo podjednako dobar, ako ne i bolji rejting, s obzirom na to da su naše ekipe vredno radile tokom celog leta i očekuju vas najaktuelnije ličnosti i najekskluzivnije priče", rekla je Ana.

Osim toga, videćete i video dokaze u vezi sa svim aktuelnim temama koje su intrigirale javnost u proteklom periodu.

Dok su drugi odmarali, ekipa emisije "Paparaco lov" vredno je radila, te vas u novoj sezoni očekuju i snimci napravljeni tokom leta na crnogorskom i hrvatskom primorju, ali i u srpskoj prestonici, gde živi najveći broj javnih ličnosti.

Ekipa jedne od najpopularnijih emisija na TV Pink, pratila je poznate u stopu, onda kada su najmanje očekivali, kada su im se najmanje nadali i kada su zaboravili da će se najpoznatiji papraci u regionu uskoro vratiti.

Ne propustite novu, desetu sezonu emisije "Paparaco Lov", koja počinje u sredu, 26. septembra, od 22h, samo na TV Pink!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track