POKRENI RITAM ŠOPINGA UZ STADION SHOPPING CENTER I GLOSSY: Pozivamo te na stilizovanje uz velike popuste i besplatan koncert Amadeus benda
Foto: Promo

KUPOVINA NIKADA NIJE BILA LEPŠA

POKRENI RITAM ŠOPINGA UZ STADION SHOPPING CENTER I GLOSSY: Pozivamo te na stilizovanje uz velike popuste i besplatan koncert Amadeus benda

Zabava -

Napravi svoj novi svetski stil po uzoru na stilove najvećih svetskih metropola i modnih prestonica, Pariz, Njujork ili Milano.

Kupovina nikada nije bila lepša. Pokreni ritam šopinga u Stadion SC, 6. i 7. oktobra i pripremi se na velike popuste, radionice, fotografisanje i besplatan koncert Amadeus benda.

Tokom vikenda fotografisaćemo se u „Magic Mirror-u“, gde će tvoj novi stajling biti zabeležen u atmosferi najvećih gradova. Pozivamo te da se pridružiš, kreiraš svoj novi stil uz velike popuste koje spremamo, fotografišeš se u ambijentu Pariza, Njujorka ili Milana i pozoveš svoje prijatelje preko svog instagram profila.

foto: Glossy

Pozovi prijatelje da kreiraju svoje svetske stilove. Obavezno prati @stadionshoppingcenter profil na Instagramu, slikaj se u atmosferi velikih metropola, napiši poruku, postavi na svoj instagram profil i taguj tri prijatelja i Stadion SC.

Nismo zaboravili na naše najmlađe, jer tokom celog dana, i subotom i nedeljom, pripremamo veliki broj radionica. sa animatorskim timom „Jarence“ u subotu, gde ćemo se igrati stvarnosti, balonima, pokrenućemo pravu igru kroz kvizovove i radionice. Dok za nedelju spremamo kreativne radionice gde ćemo praviti maske, nakit od perlica, različite oblike od plastelina a čeka nas još mnogo toga.

Program:

U subotu 6. oktobra sa animatorskim timom “Jarence “:

16:00-16:30 igre balonima

16:30-17:00 kviz

17:00-17:30 limbo dance

17:30-18:00 just dance

U nedelju 7. oktobra igramo se u kreativnim interaktivnim radionicama:

od 16:00-16:30 pravljenje maski

16:30-17:00 pravljenje narukvica i ogrlica

17:00-17:30 kreativno crtanje

17:30-18:00 face paiting

Pokreni ritam šopinga tokom celog vikenda i budi sa nama u nedelju, 7. oktobra u 18 časova, gde ćemo zajedno pokrenuti atmosferu novih stilova uz besplatan koncert Amadeus benda.

Pratimo ritam svetskih trendova i zato ne propusti neverovatnu zabavu koja te čeka u stadion SC.

Pokreni ritam šopinga!

(Promo - tekst / Foto: Glossy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track