Najnovije vesti

IDEALAN ZA ONE KOJI ZNAJU ŠTA HOĆE: Uživajte u svakom trenutku uz novi Samsung Galaxy A9
Foto: Promo

ČETVOROSTRUKA ZADNJA KAMERA

IDEALAN ZA ONE KOJI ZNAJU ŠTA HOĆE: Uživajte u svakom trenutku uz novi Samsung Galaxy A9

Zabava

Inovativna zadnja četvorostruka kamera, pouzdana baterija, prvoklasni dizajn i moćne nove funkcije za izuzetne performanse koje traju ceo dan, čine ovaj uređaj idealnim za one koji znaju šta hoće i ne ustručavaju se da se oko toga i potrude

Samsung Galaxy A9, napravljen za one koji vole da istražuju i uhvate svaki trenutak, prvi put na svetu predstavlja četvorostruku zadnju kameru.

foto: Promo

Novi pametni telefon kompanije Samsung dolazi sa nizom inovativnih funkcija. Uređaj će biti dostupan u Srbiji u drugoj polovini novembra.

foto: Promo

Galaxy A9 osmišljen je za one koji znaju šta hoće i ne ustručavaju se da se oko toga i potrude. Bez obzira na to da li je reč o snimanju avanturističkog selfija ili ultimativnog panoramskog snimka, Galaxy A9 je savršen partner za beleženje i deljenje svakodnevnih avantura.

foto: Promo

“Mi zaista razumemo potrebu za stvarnim inovacijama u dinamičnom svetu koji pokreće vizuelna komunikacija,” rekao je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

“Nadograđujući našu tradiciju u oblasti razvoja kamera za mobilne telefone, predstavljamo sledeću generaciju tehnologije u okviru cele Galaxy serije uređaja. Želimo da što većem broju korisnika omogućimo vrhunske inovacije. Drago nam je što to obećanje možemo da ispunimo, i što prvi put predstavljamo vodeću tehnologiju kamera za telefone na uređaju Galaxy A9”.

foto: Promo

U svetu u kome su svi stalno povezani i u kome se momenti i sećanja, od onih svakodnevnih do onih koji se dešavaju samo jednom u životu, beleže i dele u trenutku, pametni telefon je korisnicima postao mnogo više od prostog telefona. Zato je Galaxy A9 pun Samsungovih najboljih inovacija u oblasti kamera, kako bi omogućio svim korisnicima da postignu više i svaki dan otkriju neke nove mogućnosti.

foto: Promo

Inovativna zadnja kamera sa četiri objektiva omogućava korisniku da bez napora snimi dinamične fotografije.

• Dvostruko optičko uveličanje donosi detaljne snimke u gro planu, čak i iz daleka.

• Ultra širokim objektivom moguće je praviti profesionalne fotografije uz opciju za optimizaciju scene. Pomoću funkcije veštačke inteligencije koja omogućava prepoznavanje scena, kamera je pametnija i u stanju da identifikuje ono što korisnik snima i shodno tome prilagodi podešavanja obezbeđujući istog trenutka najbolju moguću fotografiju.

• Sa dubinskim objektivom moguće je ručno podešavanje dubine polja fotografije i izoštravanje predmeta fotografije za neverovatne slike koje izgledaju kao da ih je slikao profesionalac.

• Sa glavnim objektivom od 24 MP fotografije su jasne i živopisne, kako pri uslovima jake svetlosti tako i pri niskoj osvetljenosti, u bilo koje doba dana.

foto: Promo

Pouzdana baterija od 3.800mAh donosi život bez ograničenja i uživanje u dugotrajnim performansama Galaxy A9. Korisnik može bez ograničenja da zabeleži sve što želi, da čuva više, a briše manje sa memorijom Galaxy A9 uređaja od 128 GB i mogućnošću proširenja do 512 GB.

foto: Promo

Dizajnirane da pojednostave život, funkcije Galaxy A9 kao što su Bixby , Samsung Pay i Samsung Health omogućavaju korisniku da iskoristi mnoge dobrobiti koje Galaxy A9 nudi a koje se odnose na mogućnost istovremenog obavljanja više različitih zadataka, uključujući i aplikaciju App Pair. Nastavljajući Samsungovu tradiciju prvoklasnog dizajna, Galaxy A9 je dostupan u tri jedinstvene boje: crna, plava i ružičasta , sa elegantnim ergonomskim dizajnom koji savršeno staje u jednu ruku i 3D zakrivljenom staklenom zadnjom maskom za vrhunski kvalitet i udobnost.

Za više informacija o uređaju Galaxy A9, molimo posetite

http://www.samsungmobilepress.com news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com/galaxy

Samsung Galaxy A9 specifikacije proizvoda:

foto: Promo

*Sve funkcionalnosti, odlike, specifikacije i druge informacije o proizvodu navedene u ovom dokumentu uključujući, ali se ne ograničavajući na dobrobiti, dizajn, cene, komponente, performanse, dostupnost i sposobnosti proizvoda podležu promenama bez prethodnog obaveštenja.

foto: Promo

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd

Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal "Samsung Newsroom", na adresi http://news.samsung.com.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...