NOVA PRODAVNICA iSTYLE: Apple napokon u Novom Sadu, zvezde napravile šou
Foto: Promo

NOVA PRODAVNICA iSTYLE: Apple napokon u Novom Sadu, zvezde napravile šou

Zabava -

Sa dugoočekivanim otvaranjem šoping centra Promenada, i u Novi Sad je napokon stigao jedan od najpoželjnijih svetskih brendova – Apple, čije će proizvode svi ljubitelji moći da isprobaju ili da se po prvi put susretnu sa njima u novoj iStyle Apple Premium Reseller prodavnici. Pored velikog broja najmodernijih računara, mobilnih telefona i ostalih prestižnih gedžeta, na svečanom otvaranju svi kupci imali su priliku da isprobaju brojne Apple-ove inovativne proizvode, uključujući one koje je Apple objavio pre samo sedam dana, ostvare izvanredne popuste, ali i osvoje preko 400 poklona, među kojima su najsrećniji dobili MacBook Air, iPhone, iPad, Beats slušalice, te iskoriste brojne druge pogodnosti i dožive pravo Apple iskustvo kupovine.

foto: Promo
foto: Promo

Osim u Apple proizvodima, posetioci su imali priliku da uživaju u pravom spektaklu koji je svojim teatralnim dolaskom u iStyle prodavnicu priredio naš poznati reper i kompozitor, Slobodan Veljković, poznatiji kao Coby. Nakon što je privukao brojne obožavatelje, Coby je nastavio druženje u prodavnici, uz autograme i slikanje sa fanovima koji su čekali u redovima ispred iStyle-a.

foto: Promo
foto: Promo

Ipak, otvaranje iStyle prodavnice je dostiglo vrhunac kada se pojavio neprevaziđeni dvojac kultnog filma „Mi nismo anđeli“, Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović, koji su svojim DJ setom oduševili prisutne. „Anđeo i Đavo“ su pored druženja sa fanovima, dodeljivali i vredne nagrade koje je iStyle pripremio za svoje kupce, i potpisivali poklon iPhone maske, što je oduševilo brojne posetioce.

foto: Promo
foto: Promo

Više informacija o iStyle Apple Premium Reseller-u možete pronaći na: www.istyle.rs

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track