Najnovije vesti

LOVEFEST PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI FESTIVAL U REGIONU: Nominaciju za titulu najboljeg delio sa još četiri festivala
Foto: Promo

LOVEFEST PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI FESTIVAL U REGIONU: Nominaciju za titulu najboljeg delio sa još četiri festivala

Zabava

Lovefest, najveći festival elektronske muzike u Srbiji, dobio je veliko priznanje i osvojio nagradu za najbolji festival u regionu u 2018. godini. Lovefest je nominaciju za titulu najboljeg delio sa još četiri festivala iz Srbije, Crne Gore i Slovenije.

foto: Promo

Na svečanoj ceremoniji u Zagrebu, predstavnici projekta „Ambasador“, nagradu za najboljeg dodelili su jednom od osnivača festivala Marku Vukomanoviću. Prema njegovim rečima titula najboljeg u regionu došla je u pravom trenutku i godini najvećih rizika i inovacija za organizaciju.

„Nagrada stiže u pravom trenutku, a još nam je draža zbog toga što smo u konkurenciji u kojoj su se našli festivali mnogo veći od nas, zadržali poverenje publike i pokazali da je Lovefest događaj koji može da stoji rame uz rame sa, ne samo regionalnim, već i velikim svetskim muzičkim događajima. Ovu nagradu posvećujem svom timu, koji već 12 godina radi i veruje u Lovefest, kao i svim posetiocima, zbog kojih težimo da budemo bolji iz godine u godinu“, rekao je Marko Vukomanović.

Vukomanović je najavio i da trinaesto izdanje festivala, koje će početkom avgusta 2019. godine biti održano u Vrnjačkoj Banji sa sobom nosi velika iznenađenja i promene u odnosu na sve do sada.

Nagrada „Ambasador“, kreirana je sa ciljem da izdvoji ono najbolje što festivalska industrija ima da ponudi u regionu. Osim kategorije za nabolji festival, nagrada se dodeljuje i za di-džeja godine.

Da podsetimo, večeras od 22h u beogradskom Hangaru biće održan još jedan Lovefest Fire na kome će nastupiti legendarni dvojac Pan-Pot uz koji će svi klaberi proslaviti veliku nagradu festivala ljubavi.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...