icon-checkicon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-erroricon-galleryicon-homeicon-infoicon-logouticon-nexticon-passwordicon-plusicon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon-usericon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

NAJČEŠĆA PITANJA O ORGANSKOJ HRANI: Talija otkriva koje su to predrasude i zablude o zdravom načinu ishrane
Foto: Prinscreen

Talija

NAJČEŠĆA PITANJA O ORGANSKOJ HRANI: Talija otkriva koje su to predrasude i zablude o zdravom načinu ishrane

Zabava

U drugoj martovskoj epizodi Talije vodili smo vas na prvu organsku pijacu koja se organizuje u Beograd. Proizvođači organske hrane i vrsni stručnjaci iz ove oblasti podelili su sa nama najčešća pitanja i zablude koje ih godinama prate.

 

Proizvođači hrane organskog porekla su ljudi koji najpre žele da ozdrave naše tanjire, a posao koji rade, rade iz ljubavi prema prirodi. Oni rade posao koji vole za opšte dobro svih nas i pokušavaju da podignu svest o važnosti zdravog načina ishrane.

 

Često se susreću sa raznim pitanjima, predrasudama i zabludama oko proizvodnje hrane organskog porekla, a u ovoj epizodi otkrili su nam koja su najčešća.

 

Pogledajte novu epizodu Talije.

 

 

(Promo - tekst / Foto:Printskrin)

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...