DALJINSKI UPRAVLJAČ KOJI OTVARA SVA VRATA: Čudo tehnike u sekundi duplira stare daljinske upravljače
Foto: Promo

DALJINSKI UPRAVLJAČ KOJI OTVARA SVA VRATA: Čudo tehnike u sekundi duplira stare daljinske upravljače

Zabava -

Nošenje ključeva sa sobom još uvek ne možemo da ostavimo u prošlosti jer ne postoji način da pogledom otvorimo i zatvorimo vrata. To je moguće samo u filmovima. Ono što možemo da uradimo u stvarnom životu je da samo jednim daljinskim upravljačem otvorimo više vrata! Nema čarolije i ne treba da menjate svoje stare brave.

foto: Promo

Ne postoji osoba koja barem jednom dnevno ne potraži zagubljeni ključ od kapije, ključ od ulaznih vrata, garaže i ko zna koji još ključ! Začarani krug traženja ključeva može da se okonča, i to na vrlo jednostavan način! Na tržištu se pojavio univerzalni daljinski upravljač zahvaljujući kojem možete da otvorite čak četvoro različitih vrata. I to nije jedina prednost ovog upravljača. Lakoća kloniranja starih daljinskih upravljača apsolutno svima omogućuje da u samo par sekundi obave kloniranje. Posedovanje ovog daljinskog upravljača ima dvostruku korist – napravićete kopiju svojih starih upravljača, i imaćete njihovu rezervu u svakom trenutku. Druga, mnogima važnija, korist je smanjen broj ključeva u džepovima ili torbi.

foto: Promo

Jedan daljinski otvara četvoro vrata

SmartRem je daljinski upravljač zahvaljujući kojem ćete prestati da se brinete o gubljenju starih daljinskih, ali i učiniti ono što mnogi ne veruju da je moguće. Ovim daljinskim upravljačem nećete moći da otvorite samo, na primer, garažna vrata. Njime ćete moći da otvorite četvoro različitih vrata! Takođe, njegove 4 funkcije možete iskoristiti prema svojim potrebama jer ovaj daljinski upravljač može da uključi i alarm ili svetlo. Dovoljan je samo jedan pritisak na jedno dugme upravljača, i to je to. Ušteda vremena kakvu niste mogli ni da sanjate. Zamislite samo koliko će vam jutra pred odlazak na posao biti lakša. Pritisnete jedno dugme na daljinskom upravljaču i otvore vam se garažna vrata, a onda ih, ne izlazeći iz automobila, zatvorite. Pritiskom na ostale dugmiće upalite i ugasite svetlo, ili alarm, ili zatvorite kapiju. Imate više mogućnosti, a na vama je da odaberete onu koja najviše odgovara vašim svakodnevnim potrebama. SmartRem je više puta dokazao da je moguće uštedeti vreme, i sebi olakšati svakodnevicu.

foto: Promo

Kopija i sigurna besplatna rezerva daljinskog upravljača

Kada je reč o starijim daljinskim upravljačima, SmartRem eliminiše najvažniji problem - razrešiće vas bojazni od kvara ili gubljenja starog daljinskog upravljača. Osim toga, uvek je dobro imati rezervnu kopiju daljinskog. Sada to možete učiniti potpuno besplatno, i to bez ičije pomoći u udobnosti svog doma. Nije teško, potrebno je samo približiti stari i novi daljinski upravljač, i prema uputstvima pritisnuti određene dugmiće. Za nekoliko sekundi ćete imati kopiju i rezervu za vaš stari daljinski upravljač.

SmartRem je kompaktan, i možete ga bez problema nositi sa sobom. Ima zakačaljku pomoću koje možete da ga zakačite na gajku farmerki ili negde u unutrašnjosti vaše torbe. Tako ćete eliminisati neprestanu iritirajuću potragu za ključevima.

foto: Promo

Frekvencija na kojoj radi većina daljinskih upravljača

Iako su gore navedene prednosti SmartRema gotovo nenadmašive, postoji još jedna pogodnost koja ga izdvaja u mnoštvu istih i sličnih proizvoda. SmartRem radi na frekvenciji od 433,92 MHz. Nekome ko se ne razume u ove stvari ovaj podatak ne znači ništa, ali za ovaj daljinski upravljač je to velika prednost. To znači da radi na frekvenciji koja je, takoreći, standard i na njoj rade gotovo svi daljinski upravljači. Moći ćete bez problema da kopirate kodove svojih starih daljinskih upravljača, i da u samo jednom daljinskom imate sačuvana četiri. Za one koji žele da saznaju još podataka vezano za ovaj daljinski, evo nekoliko dodatnih, vrlo važnih, informacija: SmartRem radi na samo 1 bateriju, i ima raspon signala do 100 metara! Dakle, jednostavan i jeftin način da promenite iritirajuće stvari u svakodnevnom životu – otvorite i zatvorite vrata pritiskom na jedno dugme!

foto: Promo

Čuvajte se kopija!

Na tržištu se pojavio veliki broj daljinskih upravljača koji, i nakon što obavite sve korake iz uputstva, ne mogu da odrade ono zbog čega ste ih kupili. Zbog toga vam preporučujemo da kupujete samo od proverenih prodavaca, bilo da se radi o online ili fizičkim prodavnicama. Za čitaoce koji su poželeli da olakšaju svoju svakodnevicu, i koji žele da prestanu da nose nekoliko različitih daljinskih upravljača smo pripremili posebno iznenađenje u saradnji sa distributerom. Želimo da obeležimo dolazak ovako korisne stvarčice na naše tržište, i da vam omogućimo bezbednu kupovinu. Prvih 50 kupaca će univerzalni daljinski upravljač SmartRem dobiti po ceni sniženoj za 50%! S obzirom na prednosti koje ćete imati njegovom kupovinom, ne gubite vreme i osigurajte sebi ovaj neverovatan popust!

foto: Promo

Kliknite ovde kako biste naručili SmartRem po super ceni i otvorite 4 različitih vrata jednim daljinskim upravljačem!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track