SPEKTAKL NA SVEČANOM ZATVARANJU 32. FASHION SELECTION: Modni kreator Bata Spasojević i pevačica Senida izazvali veliki aplauz i interesovanje
Foto: Promo

SPEKTAKL NA SVEČANOM ZATVARANJU 32. FASHION SELECTION: Modni kreator Bata Spasojević i pevačica Senida izazvali veliki aplauz i interesovanje

Zabava -

U prepunoj sali Belexpo centra svečano je zatvoren 32. Fashion Selection u organizaciji modne agencije Select. Naš poznati i priznati modni kreator Bata Spasojević prikazao je kolekciju za proleće/leto pod imenom „Forever young”. Urbani duh i kosmopolitizam velikih svetskih gradova poslužili su ovoga puta kao inspiracija za modele koji su izazvali veliki aplauz među posetiocima, među kojima su bili i voditeljke Dušica Jakovljević i Tanja Rađenović, pevačice Mira Škorić i Ana Štajdohar, glumica Miliša Milša sa suprugom piscem Žarkom Jokanovićem, Vesna Jugović, Dragan Marinković Maca i druga poznata lica Beograda.

foto: Promo

Kolekciju Bate Spasojevića ovoga puta prati i muzički spot popularne pevačice Senide, čiji se nesvakidašnji vokal savršeno uklopio sa atmosferom kolekcije. Posetioci su bili oduševljeni konceptom i dugo nakon završetka ostali da se fotografišu sa ovo dvoje umetnika.

foto: Promo

Ovom revijom manifestacija Fashion Selection i organizatori još jednom su pomerili granice modnih događaja u Srbiji, a posetioci su stajali i sedeli sa strane u želji da vide spektakl.

foto: Promo

Sat vremena pre toga, gostima su prikazani udobni modeli donjeg veša i pidžama modernog dizajna, kao i kolekcija kupaćih kostima za leto 2019, kojima dominiraju jarke boje i letnji dezeni. U publici su viđene zainteresovane dame koje vole udoban i komforan veš od prijatnih materijala, koji je uklopljen u ovaj italijanski stil pod sloganom „no stress”.

foto: Promo

Među damama koje su sinoć uživale u reviji, svoje oduševljenje izrazile su i pevačica Ivana Jordan kao i naša najtrofejnija karatistinja Tanja Petrović .

1 / 33 Foto: Promo

32. Fashion selection i ovoga puta prikazao je kolekcije za najmlađe u okviru KIDS and TEEN Fashion Selection, a u proteklim danima i sjajne i zapažene kolekcije Irene Grahovac i Zvonka Markovića.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track