Proleće na SuperStar TV donosi dnevnu dozu humora
Foto: Promo

Proleće na SuperStar TV donosi dnevnu dozu humora

Zabava -

Ljubitelji sitkoma konačno imaju jedno mesto na kojem će moći da uživaju u raznovrsnim humorističkim sadržajima. Gledaocima SuperStar TV, novog kanala mts televizije, od aprila na raspolaganju je novi humoristički serijal „Daleko je Holivud“, dok se na male ekrane vraća i porodica Sinđelić u novoj, petoj sezoni popularnog serijala.

foto: Promo

Sitkom “Daleko je Holivud”, koji se emituje svake subote od 21h, smešta velikane našeg glumišta - Borisa Komnenića, Predraga Ejdusa, Petra Božovića i Danicu Maksimović u njima poznato okruženje pozorišta. Ovde, međutim, oni tumače uloge umišljenih diva i neostvarenih glumaca malog provincijskog pozorišta negde u Srbiji, koji na krajnje zabavan način dočaravaju borbu za opstanak i slavu svojih tragikomičnih karaktera. Dobar smeh zagaratovan je uz druženje sa jednom od najomiljenijih TV porodica, „Sinđelića”, koja će se premijeno prikazivati na SuperStar TV svakog radnog dana od 20 časova.

foto: Promo

SuperStar TV kanal je još ranije postao novi dom slavnih arhivatora iz „Državnog posla“, koji su nagovestili gledaocima svakodnevnu odličnu zabavu i tonu humora na jednom mestu. To je dodatno potvrdio i neobični kućni savet jedne sasvim obične zgrade, šireći smeh od “Vrata do vrata” u seriji rađenoj po originalnom francuskom hit sitkomu.

SuperStar TV u rekordnom roku našao se među deset najgledanijih TV kanala u zemlji, tako da će novi sitkomi svakako dodatno obogatiti izuzetnu ponudu kvalitetnog filmskog i serijskog sadržaja koju su prepoznali brojni televizijski gledaoci.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track