DIJASPORA JE NA OVO DUGO ČEKALA: Počeo je sa radom prvi online bioskop!
Foto: Promo

prvi online bioskop

DIJASPORA JE NA OVO DUGO ČEKALA: Počeo je sa radom prvi online bioskop!

Zabava -

Od sada, bez obriza gde se nalazite, možete potpuno legalno gledati najnovije domaće filmove iz udobnosti svog doma. Stigao je “Cinesseum” – prvi online bioskop!

Od dvadesetak domaćih filmova koji se godišnje snime u Srbiji, možda jedan, ili eventualno dva filma, stignu do bioskopa u inostranstvu i nađu se pred našim ljudima u dijaspori. Do onih koji žive na udaljenijim destinacijama, poput Australije ili Novog Zelanda, ne stigne gotovo ni jedan.

“Cinesseum” je online bioskop koji nudi mogućnost svim našim ljudima širom sveta da iz udobnosti svog doma potpuno legalno uživaju u najnovijim ostvarenjima domaće kinematografije, u isto vreme dok se filmovi prikazuju i u bioskopima u Srbiji.

Za gledanje filmova na “Cinesseum”-u vam je potrebna samo internet konekcija i preko bilo kog uređaja možete u svega nekoliko koraka pokrenuti trenutno najaktuelnije domaće filmove, uživajući u vrhunskom kvalitetu.

foto: Promo

Da li se plaća mesečna pretplata?

“Cinesseum” funcioniše po principu prodaje e-karata, što znači da ne postoji nikakva mesečna pretplata, već kupujete kartu samo za film koji želite da pogledate, a nakon što odgledate film, e-karta se automatski poništava.

Važno je napomenuti da po ceni jedne e-karte film možete pogledati sa neograničenim brojem ljudi i u vreme koje vama najviše odgovara.

Ono što je prvo potrebno da uradite kako biste počeli da gledate najnovije domaće filmove, jeste da registrujete besplatni Cinesseum nalog, preko koga ćete moći da kupujete i upravljate svojim kartama i preko koga ćete moći da puštate filmove. Besplatni Cinesseum nalog možete registrovati na linku OVDE.

Pored najnovijih domaćih filmova (kao recimo Taksi Bluz), na Cinesseum-ovom repertoaru se nalaze i najnoviji animirani filmovi, sinhronizovani na srpski jezik, koji su takođe dostupni za gledanje u celoj dijaspori. Novi filmovi se dodaju na mesečnom nivou.

(Promo - Tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track