NAŠ OMILJENI ITALIJANSKI ŠARMER SE SPREMA ZA BEOGRAD: Eros Ramazzotti objavio singl Siamo
Foto: Promo

NAŠ OMILJENI ITALIJANSKI ŠARMER SE SPREMA ZA BEOGRAD: Eros Ramazzotti objavio singl Siamo

Zabava -

Najveća italijanska pop zvezda, Eros Ramazzotti, treći deo svoje velike “Vita ce n'è” turneje započinje 24.septembra u Beogradskoj areni. Večiti romantik koji decenijama neodoljivo šarmira žene svih doba širom planete, dolazi u Beograd spreman da i našu publiku ostavi bez daha, uz stare hitove ali i neke nove pesme koje ćemo voleti!

Eros Ramazzotti je u februaru krenuo na svetsku “Vita Ce N’è” turneju koja je, sada je već jasno, po mnogo čemu posebna i verovatno najveća u njegovoj karijeri. Od prve najave albuma “Vita Ce N’è” i istoimene svetske turneje, bilo je jasno da je Eros spreman da svoj rad ispromoviše na način na koji to rade samo najveći.

Snimio je odličan album - “Vita Ce N’è” je objavljen u novembru 2018. i već je dostigao platinasti tiraž. Turneja kojom ga promovišee otići će u više od 30 zemalja na pet kontinenata. Eros će otpevati preko 90 koncerata na kojima ga prate vrhunski muzičari iz Italije i Amerike, na impozantnoj bini koju je osmislila njegova supruga Marika Pelegrineli. Čak 550.000 ulaznica za ove nastupe je već prodato, a u prvom delu evropske turneje Eros je već održao nekoliko spektakularnih koncerata koji su bili rasprodati.

Na veliko zadovoljstvo publike u Srbiji, treći deo turneje, kako je Eros zahtevao, počeće u Beogradu, na istom mestu gde je napravio spektakl za pamćenje pre 10 godina.

Na koncertu u Beogradskoj areni 24.septembra, pored starih hitova koje volimo, uživaćemo i pesmama sa novog albuma koje su već pronašle svoj put do publike. Posle uspeha naslovne numere “Vita ce n'è” koju je napisao još jedan italijanski velikan Jovanotti, zatim i svetskog hita sa sa Luisom Fonsijem “Per le strade una canzone” kao i prelepe balade „In Primo Piano“, Eros je sa albuma izdvojio izdvojio numeru za koju je posebno emotivno vezan. Pesmu „Siamo“ je posvetio svojoj supruzi Mariki Pelegrineli.

Uz stare hitove jednog od najvećih italijanskih izvođača svih vremena i nove pesme sa albuma koji se sa zadovoljstvom sluša u svim delovima sveta, Erosov ponovni dolazak u Beograd sasvim sigurno biće događaj za pamćenje! Ne propustite spektakl 24.septembra u Beogradskoj areni!

Ulaznice za koncert su u prodaji putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track