ŠTA VAM SVE TREBA ZA LETOVANJE: Opremite celu porodicu na vreme i na jednom mestu!
Foto: Promo

ŠTA VAM SVE TREBA ZA LETOVANJE: Opremite celu porodicu na vreme i na jednom mestu!

Zabava -

Leto je nam je kalendarski sve bliže i konačno smo dočekali vreme da se spremamo za letovanje!

Bilo da ste uplatili put u predsezoni, sezoni ili ćete odmarati tek nakon najvećih letnjih vrućina u septembru, sada je pravo vreme da počnete lagano da kupujete sve što vam treba na vreme, da ne dođete u dobro poznatu situaciju - sve što je dobro se rasprodalo, a vama ostaje samo nešto prosečno, preskupo, nema brojeva...

Ako mislite na vreme, sve će biti kako treba, a sada da krenemo redom šta vam je neophodno:

foto: Promo

Odeća, ali ne bilo kakva

Na moru nam trebaju što jednostavniji i praktični komadi - šorcevi i majice za muškarce, žene i decu, zatim haljinice i tunike za plažu za pripadnice nežnijeg pola. Vodite računa samo da odeća bude kvalitetna, od pamuka ili dobre viskoze, da bi vam tokom vrelih dana bilo što prijatnije.

Obuća - udobnost i praktičnost pre svega

Hvala Bogu pa je konačno vreme da prestanemo da se kuvamo u patikama i bosi uskočimo u lagane papuče i japanke! To je obuća koja nam je na moru najpotrebnija, ali nemojte da zaboravite još nešto - obuću za vodu koja će vas zaštititi od oštrog kamenja i školjki na plaži prilikom ulaska u vodu! Verujte na reč i ne pitajte kako znamo - grdno ćete se pokajati ako ih ne ponesete!

Što se tiče obuće za šetnju, izlaske i putovanje, da biste sebi obezbedili udobnu letnju obuću, ne morate da kupujete nekoliko novih, skupih pari - dovoljno je da nabavite kvalitetne uloške koji će vam bukvalno olakšati život! Najbolje je odabrati meke uloške sa aktivnim odvodom vlage i garantuju rasterećivanje stopala i zglobova, što nam je svima leti neophodno.

Kupaći kostim

Komad odeće na koji najviše obraćamo pažnju tokom letovanja, jer ga najčešće i nosimo. Muškarci neka spakuju nekoliko kupaćih šorceva ili gaća, u zavisnosti od ukusa, a dame imaju dosta širi izbor - jednodelni kostim, bikini, tankini... Sada su u ponudi i brojni plus size modeli, gornji i donji delovi se kupuju odvojeno, pa nema potrebe da brinete da nećete pronaći broj i kroj koji baš vama odgovara! Ne zaboravite da obnovite kolekciju kupaćih svojim mališanima i tinejdžerima - njima stvari brzo postaju male, telo im se menja, pa bi bilo zgodno da i oni na vreme obezbede svoju “modu za plažu”.

Sitnice bez kojih se ne može

Iako na letovanje prvenstveno idemo da bismo odmorili od svakodnevice i obaveza, idemo i da bismo se tih desetak dana odlično zabavili, a zabava je nemoguća bez lopte, udobnog dušeka na naduvavanje, igara na pesku poput badmintona... Mnogi obožavaju ronjenje, pa na vreme treba nabaviti i zaštitne naočare. Osim zabave, ne smemo da zaboravimo i na sitnice koje nas čuvaju - naočare za sunce, kapice i šešire za decu i odrasle, koji nas čuvaju od štetnih sunčevih zraka, kao i kozmetiku za sunčanje za zaštitnim faktorom.

foto: Promo

Kreće pakovanje

Sada nam još preostaje da spakujemo sve što smo nabavili! Svaki čovek treba da ima prostran i kvalitetan kofer u koji pakuje stvari za odmor, a savetujemo vam i prostrani ranac u koji može mnogo toga da stane i sve bude na jednom mestu i pri ruci.

Lidl letnji katalog pod nazivom “Leto je uvek u modi” nudi vam baš sve što vam treba za letovanje ove godine, po specijalnim cenama! Opremite kompletno celu porodicu za put na jednom mestu - u najbližem Lidlu!

Prelistajte katalog OVDE, pa pravac u Lidl, i osim široke ponude kvalitetne odeće, obuće, kupaćih kostima, neophodnih sitnica i kofera, pronaći ćete još mnogo toga - peškire i prostorke za plažu, putnu peglu koja na moru mnogo znači, razne igračke na naduvavanje za vašu decu, bazene i bazenčiće, udobne lejzibegove, čak i šatore za kampovanje sa UV zaštitom!

Uverite se sami zašto je jednostavno, bolje i povoljnije kada kupujete u Lidlu!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track