Najnovije vesti

ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Svaki dobar čovek mora da bude malo konzervativan
Foto: Promo

Lavovske priče nisu prazne

ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Svaki dobar čovek mora da bude malo konzervativan

Zabava

Da li ste ikada sedeli u kafani i posmatrali razgovor dvojice drugara, prosto uživajući u pozitivnoj energiji kojom zrači njihov odnos?

Upravo tako izgledaju nove Lavovske priče, u kojima je domaćin Nenad Jezdić ugostio glumačkog kolegu i dugogodišnjeg prijatelja, Andriju Miloševića. Kako ćemo saznati iz razgovora, prijateljstvo datira još iz daleke 1997. godine, kada je Jezdić, tek uselivši sa budućom suprugom, pozvao friškog kolegu Andriju u svoj stan, kako bi ga nahranio prženim jajima i viršlama. Hemfri Bogart bi verovatno rekao da je to bio početak jednog divnog prijateljstva, dok Andrija, mnogo narodskijim jezikom, kaže kako „u pravom prijateljstvu nikad nema kusura“.

foto: Promo

Ovo je samo jedna od zaista brojnih, vrlo plastično izrečenih, životnih mudrosti, koje je Andrija u najnovijim Lavovskim pričama podelio sa nama. Objasnio je i kako piše književnost za decu u osmercu, formi srpske epike, kako pozorište treba lišiti elitizma, zašto misli da svaki dobar čovek mora da bude pomalo konzervativan, zbog čega se tresao pred Danilom Batom Stojkovićem, te zašto voli da bude u društvu običnih ljudi, pa tako u šest ujutru završi pevajući u kamionu sa čistačima ulica.

Ovo je samo delić brojnih interesantnih stvari koje je Andrija Milošević otkrio o sebi u najnovijoj epizodi Lavovski priča, a celu epizodu možete da pogledate na linku:

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...