U ČETVRTAK, 1.AVGUSTA POKLON MAGAZINI I KUVARI UZ KURIR: Cosmopolitan, Elle, Sensa, Men’s Heath, National Geographic, Lepa i Srećna, i različite kolekcije kulinarskih priručnika!
Foto: Kurir

U ČETVRTAK, 1.AVGUSTA POKLON MAGAZINI I KUVARI UZ KURIR: Cosmopolitan, Elle, Sensa, Men’s Heath, National Geographic, Lepa i Srećna, i različite kolekcije kulinarskih priručnika!

Zabava -

U četvrtak, 1.avgusta, svi čitaoci Kurira imaće priliku da uz svoj omiljeni dnevni list izaberu i POKLON - jedan od najpopularnijih svetskih magazina ili kuvar po svom izboru!

Uz svaki primerak dnevne novine Kurir, čekaće vas poklon magazini Cosmopolitan, Elle, Sensa, Men’s Health, National Geographic, Lepa i Srećna, ali i najrazličitije kolekcije kuvara!

Cosmopolitan je jedan od najprodavanijih ženskih magazina na svetu, najuticajniji i najsnažniji brend za mlade žene, a biblija za one koje žele da žive zabavnim i neustrašivim životom.

foto: Kurir

Elle je najprodavaniji modni magazin na svetu i namenjen je inteligentnoj modernoj ženi koja uspešno oblikuje svaki aspekt svog života.

Magazin Sensa, kao prvi i jedini mindstyle magazin u Srbiji, namenjen je onima koji teže skladnom životu, protkanom iskrenim osećanjima i mislima. Sensa predstavlja luksuz u sebi, inspiriše, opušta i otvara nove dimenzije života.

Men’s Heatlh je magazin za uspešne, aktivne, urbane i profesionalne muškarce koji žele da ostvare veću kontrolu nad fizičkim, mentalnim i emotivnim aspektima svog života. Men’s Heatlh na jedinstven način obrađuje sadržaj o fitnesu, zdravlju, stilu, najnovijoj tehnologiji i ishrani.

Časopis National Geographic na srpskom jeziku postoji od novembra 2006. godine, od kada inspiriše i obrazuje čitalačku publiku. Zasnovan na uzbudljivim reportažama, fascinantnim fotografijama i dobro proverenim činjenicama, National Geographic je jedan od najčitanijih i najnagrađivanijih magazina na svetu.

Magazin Lepa i srećna je spoj najpouzdanijih priča o životu poznatih sa lifestyle aktulenostima i temama o lepoti, modi, medicini i zabavi. Novi koncept i objedinjene teme iz najrazličitijih oblasti priširiće čitalačku publiku.

Izaberite POKLON po svojoj meri!

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track