Najnovije vesti

VEČERAS POČINJE MUSIC WEEK NA UŠĆU! Besplatni koncerti Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića
Foto: LCF Media

VEČERAS POČINJE MUSIC WEEK NA UŠĆU! Besplatni koncerti Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića

Zabava

Ušće je spremno za najveći festival popularne muzike u regionu, Music Week, koji počinje večeras, a ulaz je besplatan! Ako još niste skinuli besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App učinite to odmah, jer skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

 

Festivalske kapije otvaraju se u 19h, pa organizatori preporučuju posetiocima da na vreme dođu na Ušće.

 

Music Week otvara Saša Kovačević čiji nastup počinje u 20h. Jedan od najpopularnijih pop pevača regiona nizaće svoje hitove do 21h, a nakon njega nastupa regionalna zvezda Jelena Rozga. Od 22:30h za atmosferu će biti zadužen legendarni Toni Cetinski, a dugo očekivani beogradski nastup Dragane Mirković počeće 15 minuta posle ponoći. Za sjajnu atmosferu do samog kraja prve festivalske noći biće zadužen Dženan Lončarević, čiji nastup počinje u 2:30h.

 

Detaljna satnica i mapa festivala su na linku http://www.musicweek.rs/lineaup.html

 

Na festivalski prostor će moći da se uđe na dva ulaza iz Bulevara Nikole Tesle i dva ulaza sa strane šetališta. Svakoga dana dva sata pre i po završetku programa za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle od ulice Ušće do Trešnjinog cveta, tako da će saobraćaj i linije gradskog prevoza biti preusmerene na Bulevar Mihajla Pupina.

foto: LCF Media

Mere bezbednosti su na visokom nivou, ceo festivalski prostor je obezbeđen i video nadzorom, a na ulazima će se nalaziti metal detektori. Zabranjeno je unošenje predmeta kojima mogu da se nanesu povrede – oružje, noževi, makaze i drugi oštri predmeti, kao i pirotehnika. Takođe, neće moći da se unose putne torbe, kao ni dezodoransi, hrana, piće. Maloletnim osobama zabranjeno je točenje alkoholnih pića.

 

Promo tekst

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...