Najnovije vesti

VEČERAS POČINJE MUSIC WEEK NA UŠĆU! Besplatni koncerti Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića
Foto: LCF Media

VEČERAS POČINJE MUSIC WEEK NA UŠĆU! Besplatni koncerti Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića

Zabava

Ušće je spremno za najveći festival popularne muzike u regionu, Music Week, koji počinje večeras, a ulaz je besplatan! Ako još niste skinuli besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App učinite to odmah, jer skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

Festivalske kapije otvaraju se u 19h, pa organizatori preporučuju posetiocima da na vreme dođu na Ušće.

Music Week otvara Saša Kovačević čiji nastup počinje u 20h. Jedan od najpopularnijih pop pevača regiona nizaće svoje hitove do 21h, a nakon njega nastupa regionalna zvezda Jelena Rozga. Od 22:30h za atmosferu će biti zadužen legendarni Toni Cetinski, a dugo očekivani beogradski nastup Dragane Mirković počeće 15 minuta posle ponoći. Za sjajnu atmosferu do samog kraja prve festivalske noći biće zadužen Dženan Lončarević, čiji nastup počinje u 2:30h.

Detaljna satnica i mapa festivala su na linku http://www.musicweek.rs/lineaup.html

Na festivalski prostor će moći da se uđe na dva ulaza iz Bulevara Nikole Tesle i dva ulaza sa strane šetališta. Svakoga dana dva sata pre i po završetku programa za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle od ulice Ušće do Trešnjinog cveta, tako da će saobraćaj i linije gradskog prevoza biti preusmerene na Bulevar Mihajla Pupina.

foto: LCF Media

Mere bezbednosti su na visokom nivou, ceo festivalski prostor je obezbeđen i video nadzorom, a na ulazima će se nalaziti metal detektori. Zabranjeno je unošenje predmeta kojima mogu da se nanesu povrede – oružje, noževi, makaze i drugi oštri predmeti, kao i pirotehnika. Takođe, neće moći da se unose putne torbe, kao ni dezodoransi, hrana, piće. Maloletnim osobama zabranjeno je točenje alkoholnih pića.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...