Najnovije vesti

ČUVAJTE SE! USKORO SE NA NEBU POJAVLJUJE PUN MESEC U OVNU: Sudbina nam donosi velike životne promene
Foto: Shutterstock

Horoskop predviđa

ČUVAJTE SE! USKORO SE NA NEBU POJAVLJUJE PUN MESEC U OVNU: Sudbina nam donosi velike životne promene

Zabava

U nedelju, 13. oktobra 2019. godine očekuje nas pun Mesec u znaku Ovna i doneće velike promene u život svakog od nas, piše Lovesensa.

Moguće da ćemo sresti ljubav iz prošlosti i pružiti joj novu šansu. Neki će se preseliti, dok će drugi napraviti važan korak napredovanja u karijeri. Suočićemo se sa drugačijim životnim izazovima i krizama, ali na kraju će sve izaći na dobro. Pun Mesec je ovoga puta u kvadratu sa Plutonom, tako da će se mnogi osećati slomljeno i nemoćno pred talasom turbulentnih životnih promena. Pokušajte da posmatrate širu sliku, izbrišete negativna osećanja i uzmete samo najbolje.

Pun Mesec u znaku Ovna donosi dobru sudbinu u ljubavi. Mnogi parovi će uspeti da reše stare probleme i ponovo pronađu zajednički jezik. Strasti će biti pojačane, kao i ljubavne želje, tako da je moguće da u narednom periodu usamljena srca pronađu dobrog partnera. Ljubavna harmonija koju donosi pun Mesec trajaće sve do pojave mladog Meseca, odnosno do 27. oktobra. Iskoristite ovu čaroliju najbolje što možete i ostvarite romantične želje.

PROČITAJTE JOŠ:

PREDVIĐANJE BUDUĆNOSTI - ŠTA POLOŽAJ MLADEŽA NA TELU OTKRIVA O VAŠOJ BUDUĆNOSTI


SVAKA KUĆA IMA UGAO MOĆI KOJI ISPUNJAVA ŽELJE - EVO KAKO DA GA PRONAĐETE U SVOM DOMU

NAPITAK OD 3 SASTOJKA ZA BRZO MRŠAVLJENJE

 

 

Kurir.rs / Foto: Shutterstock
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...