Najnovije vesti

Softverskim ažuriranjem Galaxy S10 serija dobija moćne funkcije Galaxy Note10
Foto: Promo

Softverskim ažuriranjem Galaxy S10 serija dobija moćne funkcije Galaxy Note10

Zabava

Galaxy Note10 i Note10+ karakterišu moćni alati dizajnirani da omoguće korisnicima da oslobode svoju kreativnost i budu produktivniji. Pomoću softverskog ažuriranja koje je na evropskom tržištu započelo 23. septembra, Samsung Electronics pruža mnoge inovacije naredne generacije – uključujući AR Doodle, integrisani video editor i Link to Windows funkciju – na Galaxy S10e, S10, S10+ i S105G.

„U kompaniji Samsung Electronics, konstantno istražujemo načine da korisnicima Galaxy uređaja pružimo najbolje moguće iskustvo prilikom upotrebe pametnih telefona, a ovo softversko ažuriranje je pokazatelj naše posvećenosti”, izjavio je Jiyoung Mun, inženjer u odeljenju za Mobilni razvoj i istraživanja kompanije Samsung Electronics.

Nakon što Galaxy S10 korisnici izvrše ažuriranje svojih telefona, primetiće da je njihova vrhunska kamera postala još moćnija. Night Mode sada podržava i prednju kameru, pružajući korisnicima više slobode za pravljenje živopisnih fotografija noću. Kamere Galaxy S10 serije od sada imaju mogućnost Super steady video stabilizacije, kao i podršku dinamičnim Galaxy Note10 funkcijama, kao što su AR Doodle i Live focus video recording. Prva funkcija omogućava korisnicima da obogate svoje video sadržaje zabavnim crtežima i porukama proširene realnosti, dok druga funkcija donosi mogućnost primene boke efekata (uključujući blur, kružni fokus, color point i glitch) na video snimke prednje i zadnje kamere.

Galaxy S10 pametni telefoni imaju Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova i emituju 40 odsto manje plavog svetla. Ovaj nagrađivani ekran ima VDE-sertifikat za živopisne svetle boje i najbolji odnos kontrasta, te TÜV Rheinland Eye Comfort ekran koji smanjuje plavo svetlo bez ugrožavanja kvaliteta slike ili dodavanja filtera.

foto: Promo

Kada god Galaxy S10 korisnici snime video, novi, integrisani video editor nudi sve potrebne alate kako bi pretvorili svoj video u pravo umetničko delo. Ova praktična funkcija omogućava montiranje videa na profesionalnom nivou, uz mnoštvo jednostavnih opcija za sečenje klipova, spajanje sadržaja, podešavanje playback brzine, kao i mnoge druge. Moguće je čak i dodavanje titlova i muzike kako bi video snimci bili potpuno jedinstveni.

Jedan od noviteta koji ovo softversko ažuriranje donosi jeste i podška Samsung DeX za PC. Nakon što korisnici skinu aplikaciju sa SamsungDeX.com, moći će da pokrenu Samsung DeX na njihovom računaru ili Mac uređaju, jednostavnim povezivanjem Galaxy S10 telefona i kompjutera USB kablom. Dodata je i Link to Windows podrška, što znači da će Galaxy S10 korisnici moći bežičnim putem da povežu njihov Windows 10 PC, i da na jednostavan način gledaju sadržaje, šalju i primaju poruke, kao i da sinhronizuju fotografije sa računara.

Aplikacije na koje se Galaxy S10 korisnici oslanjaju svakodnevno, uključujući Samsung Pass i Messages, postale su jednostavnije za upotrebu i još praktičnije. Sada je podešavanje Samsung Pass aplikacije pojednostavljeno, tako da korisnici mogu na lakši način da iskoriste naprednu biometrijsku tehnologiju kako bi pokretali aplikacije i web sajtove brzo i bezbedno. U Messages aplikaciji, nove ikone za dodavanje fotografija i videa pozicionirane su levo od polja za pisanje poruka, kako bi korisnici mogli da pristupe fajlovima koji su im potrebni na još brži način.

Navedeno ažuriranje pojednostavljuje i korišćenje galerije fotografija, olakšava pretraživanje uređaja i dolazi sa inteligentnim Wi-Fi internetom koji omogućava neprekidnu i sigurnu vezu.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost. Kompanija postavlja standarde u oblasti TV aparata, smartfona, nosivih uređaja, tableta i digitalnih kućnih uređaja, mrežnih i LSI sistema, memorije i LED tehnologija. Za dodatne informacije i vesti, posetite news.samsung.com.

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...