S. J. IZ PETROVCA NA MLAVI JE ZA SAMO 200 DINARA STEKAO STAN: Evo kako mu je to pošlo za rukom
Foto: Promo

S. J. IZ PETROVCA NA MLAVI JE ZA SAMO 200 DINARA STEKAO STAN: Evo kako mu je to pošlo za rukom

Zabava -

S. J. iz Petrovca na Mlavi od 2. oktobra je zvanično najsrećniji čovek u Srbiji. A kako i ne bi bio kada je zahvaljujući „Admiral“ klubu, u Srpskih vladara 155, osvojio Admiral džekpot od neverovatnih 14.720.558 dinara i postao milioner.

– Ljudi, ne verujem! Kako meni ovo da se desi. U životu nisam pomislio da bih ja mogao da osvojim baš ovolike pare, ali sam već svestan činjenice da mi život od danas više neće biti isti – priča S. J., a glas mu podrhtava.

foto: Promo

Već dugo dva, tri puta nedeljno dolazi u „Admiral“, da se malo opusti i razonodi jer mu prijaju ambijent i zvuci koji ga asociraju na Las Vegas.

Svako se, kaže S. J. nada dobitku, nekom malom ili malo većem, ali njemu nikad nije palo na pamet da bi u trenutku mogao da postane milioner.

– Kao i svaki put do tada, prvo sam seo za jedan drugi aparat. Krenuo sam s malim ulogom i sa 2.000-3.000 stigao do 40.000 dinara. Onda sam uzeo pare s tog aparata, malo prošetao po klubu i rekoh sebi „'Ajde da probam ovde“. Za taj aparat, Slant top, nikada pre nisam seo. Ubacim 2.000 dinara i igram „Book of Ra“ na 20 dinara, na 30 dinara i krene aparat da mi daje više puta po 2 knjige. Posle nekog vremena vidim ostalo mi 1.800 dinara. Izvadim još 1.000 dinara, prebacim bet na 200 dinara i pritisnem jednom.

foto: Promo

I dalje mu je, kaže, teško da se priseti šta mu je prvo prošlo kroz glavu jer se sve desilo u trenutku.

– Kada se džekpot pojavio na ekranu, pomislio sam da sam dobio 14.000 dinara. Baš sam se obradovao. Reko’ sebi, „Uf, super, 14.000, hvala Bogu“, a onda je čovek pored mene počeo da vrišti i da luduje. Ja ga gledam, ništa ne razumem, pitam se šta li mu je. On ponavlja „Dobio si najveći džekpot“, „Dobio si Admiral džekpot“, a ja njemu na to „Ma kakvi, nema šanse“.

Okretao se, obrtao nekoliko trenutaka, gledao u aparat, trljao oči, dok svi nisu poskakali i počeli da viču „Bravo, brate, dobio si džekpot“.

– E, tad sam počeo da drhtim, da se tresem... Taj osećaj, to uzbuđenje i tu sreću nije moguće rečima opisati. Gledam, ne vidim brojku, ne mogu u glavi da se sračunam, nemam pojma ni gde sam, ni šta se desilo. Stojim, ne znam kome da se zahvalim jer se svi oko mene raduju. Šta da kažem... Hvala Bogu, hvala „Admiralu“, život mi se promenio.

Kada mu je radnik iz kluba prišao i čestitao, počeo je da vrišti, a krenule su i suze. Prvo je, kaže, pozvao suprugu i rekao joj da više ne mora da radi, da im se život promenio iz korena, da će sve da im bude lepo kao na filmu.

– Nisam se nadao baš ovolikom novcu, ali sam, da budem iskren, često potajno razmišljao šta bih radio kada bih se preko noći obogatio. Prvo ću častiti sve moje prijatelje, a posle toga vodim suprugu na odmor. Mnogo se mučila i stvarno je zaslužila, a posle ćemo da kupimo neki stan. To će da nam bude podsetnik kako smo sa 200 dinara zahvaljujući jednom aparatu stigli do stana. Nas sad čeka bolja budućnost – uzbuđeno nam priča S. J. i dodaje da se „Admiralov“ slogan „Dotaknite budućnost!“ baš slaže s njegovom životnom pričom.

foto: Promo

Sad kada se na sopstvenom primeru uverio da svako može da postane dobitnik i da tako velika nenadana sreća može bilo koga da zadesi, S. J. kaže da će nastaviti da igra i dalje. I ne samo to... Misli da svako treba da okuša sreću jer je on najbolji dokaz da se čuda dešavaju.

– Sreća nije rezervisana samo za neke druge ljude, može da iznenadi bilo koga od nas. Samo treba probati! – poručio nam je novi milioner iz Petrovca na Mlavi i najsrećniji čovek u Srbiji.

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track