ODRŽAN 33. FASHION SELECTION: Otkrivamo nove modne trendove
Foto: Promo

ODRŽAN 33. FASHION SELECTION: Otkrivamo nove modne trendove

Zabava -

U organizaciji modne agencije Select od 2. do 4. novembra u Belexpocentru održan je 33. Fashion Selection. Ovaj prestižan modni događaj počeo je Kids&Teen Fashion Selectionom, na kome su mnogobrojnoj publici predstavljeni aktuelni modeli za devojčice i dečake uz raznovrstan program radionica i aktivacija.

foto: Promo

Usledio je glavni program 33. Fashion Selectiona, koji je otvorila Suzana Perić kolekcijom La Perla Bianca uz spektakularan nastup orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i glumice i pevačice Jelene Gavrilović. Prve večeri publici su se predstavili i Nemanja Pantelić sa kolekcijom Geo Unexpected prikazanom na pariskom Fashion Week-u, Yeya by Jelena Atanasković sa kolekcijom inspirisanom srpskom manastirskom ornamentikom upotpunjenom kapama i šalovima dizajnerke Tijane Jovanović, Marko Krstić sa kolekcijom večernjih i koktel haljina, i Dragana Gleđa koja se prvi put predstavila beogradskoj publici.

foto: Promo

Drugo veče glavnog programa 33. Fashion Selectiona obeležila je proslava jubileja 25 godina rada Bate Spasojevića, koji je dupke punu salu oduševio kolekcijom Trezor. Ogromno interesovanje publike izazvala je i Irena Grahovac, na čijoj izuzetno atraktivnoj reviji su prikazani prepoznatljivi montoni, ali sa mnoštvom novih detalja i u jakom koloritu. Program završne večeri 33. Fashion Selectiona počeo je revijom gošće iz Novog Pazara Mirsade Bulić Čalaković, dizajnerskog brenda MB Contur i stiliste Srđana Švelja.

foto: Promo

Naredni Fashion Selection biće održan od 11. do 14. aprila 2020. godine.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track