SREĆNA SLAVA, DOMAĆINE: Evo koje je cveće za slavu! Nemojte više da grešite!
Foto: Promo

SREĆNA SLAVA, DOMAĆINE: Evo koje je cveće za slavu! Nemojte više da grešite!

Zabava -

Vreme je slava i praznika, vreme okupljanja u miru i sreći, vreme kada pokazujemo da rodbina nije zaboravljena, da smo uvek uz prijatelje, da poštujemo poslovne partnere ... I sve to čak iako ne možemo da budemo uz drage osobe na taj značajan dan. Tu je neko ko će u ime vas stići i na kraj sveta! I bukvalno!

Neka cveće čestita slavu, ali i slavlje, rođendan, Novu godinu, Božić, neka cveće iskaže vašu ljubav, poštovanje, privrženost... ma gde vaš brat, drug, draga/dragi, sestra, zemljak bili - u Srbiji, Crnoj Gori, eks Jugi, Evropi ili čak u Japanu, Brazilu, Južnoj Africi, Bangladešu, na Mauricijusu, Bahamima... Sedam dana u nedelji Teleflora sluša važe želje i stvara nestvarne cvetne poruke. A potom širi osmehe na vratima u 185 država sveta.

foto: Promo

Aranžirajte nezaboravne uspomene

Buketi ili cvetni aranžmani "skockani" po meri slavljenika, slave il' domaćina idealna su čestitka. Ako dobro poznajete domaćicu, znaćete koje joj cveće "stoji". Za one klasične tu su svedeni tonovi, nijanse crvene, narandžaste il' žute koje se prelivaju, harmonija koja pleni. Moderni aranžmani su za šik domaćicu i nose ekstravagantne detalje baš kao što i ona jeste. Tu su i takozvani divlji kultivisani stilovi, kojima pokazujemo dah prirode, prirodnost, iskrenost... te se bobice i grančice mešaju sa savršeno odgajenim cvećem.

Flaša dobrog vina il' šampanjca stalni je "pratilac" cveća u ove praznične dane. A otmena bombonjera, pa čak i torta, čiji ukusi i boje čine savršen sklad s cvećem, daće čestitki pun oblik i smisao.

foto: Promo

"Srećna slava, domaćine" - prvo je što će svako s vrata izgovoriti. A ako niste u prilici da to budete baš vi, istoimeni aranžman nepogrešiv je gost. Crveno cveće i kvalitetno crno vino, u pletenoj korpi, garant je dobrog raspoloženja.

Ako imate bojazan da ukus domaćice nećete pogoditi, sa sobnim biljkama ne možete pogrešiti.

Mini spatifilum - ta magična biljka koja upija zračenja od televizora, računara, mobilnih telefona, neophodna je danas u svakom domu. Budite upravo vi ti koji ćete svojim prijateljima, rođacima... poslati ovu čudnovatu biljku i spojiti lepo i korisno - uzdravlje!

foto: Promo

Kad smo već kod zdravlja, u ove dane prekomernog ića i pića, nije loše poneti i neki vitamin domaćinu - koja voćkica u korpi s cvećem dobra je za povratak u "normalu", ali i imunitet.

A za poslovne partnere, one koji tek grade karijeru, sveže diplomce - Drvo novca pun je pogodak! Za srećan početak!

Cvetno iznenađenje za slavljenike kompletno je uz "Pogled kroz biljni prozor" - idealnu "sliku" za svaki zid. To je onaj dah prirode - grančice koje uramljuju sobne biljke, ukomponovane su u nesvakidašnju umetnost. A kada to Teleflora pošalje "preko sto gora i sto mora", garant je stalnog podsećanja na vas.

foto: Promo

Darujte i time pomozite decu, stare... Ako i dalje imate dilemu, s jednim nikada nećete pogrešiti - orhideja je neprevaziđena. Nežna i elegantna - govori "sto jezika". Vaše je samo da izaberete boju, a Teleflora usklađuje keramičku saksiju i šalje je na pravu adresu s nepogrešivom porukom.

Ima tu i kraljevski plava vaza, za one koji se tako osećaju, gigantskih meda s cvećem i čokoladicama, ako je i dece u kući... svakakvih čuda. Zato - budite kreativni, budite svoji, budite originalni. Neka cveće govori za vas... Neka Teleflora čestita za vas.

I za kraj, ali naravno ne i najmanje važno - svaki cvet ili aranžman pruža i pomoć onima koja je najpotrebnija. Jer Teleflora je i društveno odgovorna. Od svake prodaje deo novca ide u humanitarne svrhe, pa su ga dobijale i bolnice, starački domovi, deca ... Čestitajte slavu, rođendan, Novu godinu, Božić, dobar posao... i učinićete dobro delo za tihe neznance, koji čekaju na sve nas... Neka svima bude praznik.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track