Coca-Cola x New Years' District festival: Magazin Cosmopolitan organizovao praznično druženje sa poznatima!
Foto: Ana Paunković

Coca-Cola x New Years' District festival: Magazin Cosmopolitan organizovao praznično druženje sa poznatima!

Zabava -

U okviru festivala Coca-Cola x New Year's District, magazin Cosmopolitan okupio je brojne prijatelje i saradnike i u duhu novogodišnjih praznika ispratio je još jednu uspešnu godinu.

Na Topličinom vencu u Parku vojvode Vuka, organizovano je druženje sa magazinom Cosmopolitan, kome su prisustvovali uticajni ljudi iz različitih sfera.

U ostavljanju želja i prelepih poruka na jelci u okviru New Year's District-a učestvovali su članovi redakcije Cosmopolitan, ali i svi oni koji su svojim radom obeležili 2019. godinu. Budući da je Cosmo Influencer Awards projekat koji se ove godine prvi put održao u Srbiji i napravio veliki uspeh, mnogobrojni influenseri, ali i manekenke i glumice, odazvali su se da zajedno sa Cosmom osete čari nadolazeće godine.

Tako su u spektakularnom muzičkom programu, kuvanom vinu i sjajnoj zabavi uživali prijatelji magazina Cosmopolitan. Oni su svoje iskrene želje ostavljali na prelepo ukrašenoj jelci, kao podsetnik da izbrišemo sve ono loše što nam se dogodilo i ne zaboravimo da se fokusiramo na lepe stvari koje ponekad ne umemo da cenimo.

U okviru nesvakidašnjeg programa Coca-Cola x New Year's District festivala i potpuno drugačijeg dočeka Nove godine u Beogradu, u narednom periodu očekuju vas mnogobrojne aktivnosti. Zato ne propustite priliku da dođete na Topličin venac, u Park vojvode Vuka i budete deo praznične čarolije.

Partneri festivala su Coca Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track