ELEGANTAN I ZAVODLJIV: Pametni sat Huawei Watch GT2
Foto: Promo

ELEGANTAN I ZAVODLJIV: Pametni sat Huawei Watch GT2

Zabava -

Modeli Huawei Watch GT pametnih satova, od svog pojavljivanja uneli su revoluciju u svet pametnih gedžeta. Izuzetnih tehničkih karakteristika i estetski primamviljvog izgleda, osvojili su srca mnogih. Nedavno smo imali priliku da upoznamo drugu generaciju pametnih satova – Huawei Watch GT2 – a ono što je ovu seriju učinilo još magičnijom jeste ženski model sata, koji zaista ostavlja bez daha.

Ženski Huawei Watch GT2 predstavlja savršeni spoj elegancije, opuštenog i modernog dizajna. Njegova metalna rose gold narukvica omogućava vam da ga savršeno uklopite kako uz farmerke, tako i uz neku svečaniju haljinu. Pored lepog izgleda, ovaj sat vam nudi mnoštvo opcija koje se odnose na zdravlje i fitness, kao i zanimljivih opcija poput povezivanja sa telefonom i slušanja muzike direktno sa sata.

Metalna narukvica sata kao i tanki metalni okvir oko stakla, daju mu istovremeno urbani i prefinjen izgled. Jednostavan mehanizam menjanja narukvice pruža vam mogućnost da metalnu zamenite bilo kojom drugom, koja vam više leži i prilagodite je svom ličnom ukusu. Uz to, možete se zabaviti i menjati pozadine na satu, birati neku od ponuđenih u “Prodavnici pozadina” ili postaviti neku od fotografija iz vaše galerije pametnog telefona. Sve što je potrebno jeste da povežete sat sa Huawei Health aplikacijom.

Na ženskom, kao i muškom satu postoji memorija za ubacivanje muzike u sat, kako biste nakon povezivanja sa bežičnim slušalicama mogli da uživate u vašim omiljenim zvukovima – direktno sa sata.

foto: Promo

Takođe, ženski Huawei Watch GT2 poseduje iste fitnes opcije kao i muški sat. To znači da ukoliko volite neki od 15 sportova na otvorenom i zatvorenom koje ovaj sat nudi, ne morate se odvajati od njega čak ni tokom treninga. Veoma zdržljva baterija zaslužna je za rad sata do 15h u sportskom režimu sa GPS praćenjem. Sat precizno prati broj pređenih koraka, potrošenih kalorija, kao i broj pređenih kilometara.

Na ženskom, kao i muškom Huawei Watch GT2 satu nalazi se Huawei TruRelaxTM opcija. Pokretanjem nje aktivirate vežbe disanja koje će vam pomoći da smirite disanje i puls. Indikacije koje se odražavaju u vidu vibracija na ručnom zglobu, označavaju kojim tempom treba da udišete i izdišete vazduh, kako biste smirili disanje, jer disanje je jedan od glavnih faktora u redukciji stresa.

Ukoliko poželite, uz Huawei TruSleepTM 2.0 tehnologiju možete pratiti i unaprediti kvalitet sna. Ova opcija prati promene pulsa u realnom vremenu, kvalitet disanja tokom sna i koristi analizu velikih baza podataka za davanje ocene o kvalitetu sna, kao i davanje saveta o unapređenju kvaliteta sna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track