Coca-Cola x New Year's District: ne propustite čarobni vikend na jedinstvenom prazničnom festivalu u Beogradu
Foto: Adria Media

Coca-Cola x New Year's District: ne propustite čarobni vikend na jedinstvenom prazničnom festivalu u Beogradu

Zabava -

Festival Coca-Cola x New Year's District, koji se održava na Topličinom vencu u Parku vojvode Vuka, donosi nam i u narednim danima sjajni praznični provod!

foto: Adria Media

U petak, 20. decembra, spremite se za veselo disko veče, đuskanje, dobru energiju i super zabavu. Od 20 do 22 časa nastupa DJ I'gor. Ovaj mladi DJ i producent iz Beograda svoju muziku opisuje kao spoj elektro, indi i zvuka 80-ih. U prethodnim mesecima nastupao je u klubovima širom regiona, stekavši imidž DJ-a sa kojim je dobra žurka uvek zagarantovana.

Subota, 21. decembar, biće dan zabave za posetioce svih generacija. U okviru festivala organizovan je Kids District koji nudi specijalni muzički i zabavani program za najmlađe. Od 11 do 12 časova Beogradska filharmonija poziva mališane na zajedničko slušanje klasične muzike. Harizmatični Ivan Tasovac uvešće decu u svet zabavnih i veselih melodija klasike.

Od 11 do 12 časova mališani će imati priliku da se druže sa klovnom Balondžijom, a od 12 do 13 časova očekuje vas prava magija na sjajnoj predstavi mađioničara Strahinje, koji je prošlog vikenda osim dece prilično originalno zabavio i odrasle.

Na Coca-Cola x New Year's District stiže i najslađi muzički užitak! Uz izvođenje hora Beobalet i nastup Dečijeg hora RTS-a, osetićete najveselije muzičke vibracije. Dođite u subotu od 14 do 15 časova na druženje koji će i deci i vama obezbediti praznične osmehe na licu.

Istog dana, od 16 do 18 časova, Superstar TV donosi nam zimski bioskop na otvorenom. Smestite se udobno i uz kokice i toplu čokoladu uživajte u projekciji omiljenih epizoda popularnih humorističkih domaćih serija. Ove subote, Superstar TV priredio je i dodatno iznenađenje, pa se na New Year's Districtu možete družiti sa ekipom serije "Vrata do vrata". Sjajna glumačka ekipa koju čine Maja Mandžuka, Cvija, Uroš Jakovljević, Jelana Jovičić, Dominik Čičak i Jelana Puzić 21. decembra biće gosti najlepšeg prazničnog festivala u Beogradu.

Od 20 do 22 časa ne propustite nastup fenomenalnog DJ Mi-High-Low koji nesvakidašnjim miksom žanrova i sjajnim muzičkim performansom kreira fantastičnu atmosferu.

foto: Adria Media

U nedelju, 22. decembra od 11 do 12 časova na New Year's Districtu dođite na Topličin venac da uživamo u sjajnim trikovima klovna Balondžije. Ne propustite ni predstavu mađioničara od 12 do 13 časova.

I to nije sve za ovaj vikend! Magazin Sensa u nedelju oraganizuje divnu akciju u okviru Coca-Cola x New Year's District festivala. U pitanju je novogodišnja razmena knjiga u kojoj će redakcija i prijatelji magazina međusobno razmeniti knjige i tako pokrenuti prazničnu čaroliju darivanja. U akciji mogu učestvovati i svi drigi posetioci festivala.

Plus, svakog dana od 18 do 20 časova možete se družiti i fotografisati sa Deda Mrazom!

Očekujemo vas!

Partneri festivala su Coca-Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

(Foto: Adria Media)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track