SERIJA KONCERATA ZABRANJENOG PUŠENJA: Nakon rasprodate Rijeke, najavljen doček u Puli, a repriza u Sarajevu!
Foto: Privatna Arhiva

SERIJA KONCERATA ZABRANJENOG PUŠENJA: Nakon rasprodate Rijeke, najavljen doček u Puli, a repriza u Sarajevu!

Zabava -

Kao najavu velikog finala turneje povodom 35 godina od objavljivanja albuma "Das ist Walter", koje će se dogoditi u Puli i Sarajevu, u sklopu dočeka Nove godine, Zabranjeno pušenje je u subotu rasprodalo koncert u Rijeci.

foto: Privatna Arhiva

Turneja kojom je obeležena 35. godina od izlaska albuma "Das ist Walter" protegla se kroz čitavu godinu. Održano je 60 koncerata, a bend je videlo gotovo 200 hiljada posetilaca na tri kontinenta. Vrhunac turneje dogodio se tokom jeseni 2019. godine. Početkom oktobra održana je turneja u Kanadi. Po povratku iz Kanade, Zabranjeno pušenje je održalo dva spektakularna koncerta u zagrebačkom Domu sportova i na splitskim Gripama, da bi se potom turneja nastavila u Australiji.

Koncert u Rijeci bio je rasprodan danima unapred, a svi koji su uspeli da dođu do ulaznice svedočili su još jednom fantastičnom nastupu Zabranjenog pušenja. Turneja će obuhvatiti još tri nastupa u sledećih desetak dana. Reč je o centralnim gradskim manifestacijama kojima se obeležavaju predstojeći praznici:

28.12.2019. Makarska (HR) - Božićni grad 31.12.2019. Pula (HR) - Doček Nove godine - Trg Forum 01.01.2020. Sarajevo (BiH) - Vječna vatra

Ni u 2020. godini za ovaj vredni bend nema odmora. U sklopu promocije novoizašlog albuma "Šok i nevjerica", počinju pripreme za snimanje novog spota za pesmu “Gospođa Senada”.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track