NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA: Prva godišnica braka, a u avionu on i cveće!
Foto: Promo

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA: Prva godišnica braka, a u avionu on i cveće!

Zabava -

Mladom paru je prva godišnjica braka. Ali, ona tog dana mora da bude nekoliko hiljada metara iznad zemlje - na nebu, i nekoliko hiljada kilometara daleko, jer ona je pilot. A on je zaljubljen i rešen da po svaku cenu bude s voljenom. I krenuo je. S buketom cveća - naravno i poklonom, koji će ovde ostati tajna.

foto: Promo

Stjuardesa ulazi u pilotsku kabinu, poziva je hitno u putnički deo. Izlazi i prvo što vidi je graciozan buket, miris je omamljuje... pa iza cveća "iskače" - on! Priceless, što bi se danas reklo. Pršti od emocija, i putnici puštaju po koju suzu. A ona ne pušta ni cveće. Taj obavezni "začin" ljubavi, taj nepogrešivi poklon delo je Teleflore . Jer s Teleflorom sve je moguće!

foto: Promo

Kad Teleflora aranžira i šalje cveće iz Beograda ništa nije daleko - ni oblaci, ali ni Novi Zeland, Australija, Bangladeš, Brazil, Egipat, Amerika... I ne mora vam draga osoba biti toliko daleko da biste poslali cvet - Srbija, Crna Gora, BiH, Evropa..., pa i sam Beograd. Čak iako je tu, iza ćoška, cvetno iznenađenje je pun pogodak, koji će ulepšati svaki dan.

foto: Promo

Samo poželite u koju od 185 država da ide cvetni aranžman i šta da "kaže". Jer cveće govori sve jezike. To je pismo koje se ne piše, pismo koje se šalje, a samo priča: "Volim te", "Nedostaješ mi", "Srećna Nova godina", "Srećan rođendan", "Za novi poslovni početak"... Kad su praznici, rođendani, poslovni dogovori, ali i opraštanja, tuga - jedno je, jedinstveno i nezamenljivo - cveće. Vaše je samo da izaberete aranžmane - "Volim tvoje oči plave" , "Reci da", "Za moju dobru drugaricu", "Čaša puna novogodišnjih želja", "Snežni venčić", "Drvo života".... ili kažete šta želite, pa ćete dobiti unikat. Varijanti je mnogo, vaše je sam da pozovete ili kliknete, a ostalo je Teleflora.

Cvetni pozdrav... do novog aranžmana i novih uspomena.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track