Nova godina na COCA-COLA X NEW YEAR'S DISTRICTU: Evo kakav program vas očekuje za doček 2020. godine
Foto: Žana Šišić

Nova godina na COCA-COLA X NEW YEAR'S DISTRICTU: Evo kakav program vas očekuje za doček 2020. godine

Zabava -

Spremite se za neverovatan provod i zabavu za pamćenje jer vas na Topličinom vencu očekuje potpuno drugačiji užitak!

Žurka u Parku vojvode Vuka kreće već od 17 časova kada će na sjajnoj ,,matine" žurki nastupiti, u svim klubovima poznat dvojac, DJ Iron & Oysha. Sve do 20 časova posetioci će uživati u strastvenom puštanju najkvalitetnije elektronske muzike. Njihova energija sigurno će vas podstaći na ples i upotpuniti pripremu za ludu noć.

foto: Promo

Jedan od najpopularnijih klupskih bendova na našim prostorima, Gitarinet Groove System pridružiće se na bini od 21 do 23 časa. Fuziona ,,fanki” četvorka koja raznosi centar za ravnotežu i pokreće vas da đuskate je skup muzičara, koji vole da komuniciraju kroz zvukove svojih instrumenata. Gitarinet Groove System sa svojom energijom i načinom izvođenja pravo je osveženje na pomalo uspavanoj beogradskoj klupskoj sceni. Njihov nastup se doživljava, a žurka na kojoj sviraju dugo se pamti.

foto: Promo

Uz SevdahBABY & Ivanu Vladović odbrojavaćemo do ponoći kada ćemo u 2020. ući raspevani i puni praznične euforije. Ovaj bend često nastupa na poznatim festivalima u Srbiji i svaki njihov nastup uživo predstavlja muzički spektakl. Zato ne propustite maestralni doček Nove godine na New Year's Districu!

Odmah posle nesvakidašnjeg dočeka, već 1. januara od 20 do 22 časa očekuje vas sjajna muzika i provod uz DJ Brkatog. Njegovi nastupi karakteristični su po neverovatnoj atmosferi i playlisti sastavljenoj od najkvalitetnije muzike koju uvek pažljivo bira pred svaki nastup. Proslavite reprizu na Topličinom vencu u Parku vojvode Vuka!

foto: Damir Dervišagić

Energičan set i pravi festivalski ,,vibe“ 2. januara donosi sjajna DJ Nicole D. Njena muzika zauzima sigurna mesta u mnogim poznatim klubovima, a kada ona pušta muziku nemoguće je da ne doživite talas strastvene melodije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track