Na Coca-Cola x New Year's Districtu slavlje se nastavlja: ne propustite sjajnu žurku za reprizu Nove godine
Foto: Ana Paunković

Na Coca-Cola x New Year's Districtu slavlje se nastavlja: ne propustite sjajnu žurku za reprizu Nove godine

Zabava -

Ako ste 2020. godinu dočekali na Coca-Cola x New Year's Districtu, onda ste sigurno videli šta znači jedinstvena i do sada neviđena zabava u centru Beograda.

foto: Damir Dervišagić

Za najbolju žurku u gradu sinoć su se postarali DJ Iron, DJ Oysha, Gitarinet Groove System i fenomenalni SevdahBaby & Ivana Vladović. Na Topličinom vencu novogodišnja čarolija još vlada i zato svi posetioci i u narednih 7 dana imaju priliku da se zabave, slušaju dobru muziku, uživaju u kulinarskim ponudama i raznim aktivnostima.

Reprizu Nove godine slavimo uz "funky" nomada DJ Brkatog. Ovaj program nosi naziv "NY FAMILY CHILL", jer na ovom festivalu dominira neverovatna zajednička pozitivna energija. DJ Brkati je pravi mađioničar na mikseti, jer svaki "prelaz" koji napravi mami nas da još više đuskamo. Od 20 do 22 časa u Parku vojvode Vuka očekuje vas najluđi nastavak novogodišnje noći. Povedite svoju omiljenu ekipu i dođite da zajedno slavimo!

foto: Ana Paunković

Sutra vas na New Year's Districtu očekuje pravo "dance" veče. DJ Nicole D je tokom prethodnih nastupa na ovom festivalu donela i više od iznenađenja. Osim što je zaljubljena u muziku koju kreira i pušta svetske hitove, ona se na svojim nastupima provodi i zabavlja zajedno sa publikom. Ne propustite njen muzički performans 2. januara od 20 do 22 časa.

Trećeg januara za DJ pultom očekujte DJ I'gora. Ovaj mladi DJ iz Beograda miksuje muziku iz osamdesetih sa "electro" i "indie" zvukom. Baš ovaj neobičan spoj privlači posetioce da čuju nešto novo, a sudeći po njegovim prethodnim nastupima, sigurno ćete se super provesti.

Partneri festivala su Coca-Cola, Opel, Turistička organizacija Srbije, Superstar TV i Orbit.

(Foto:Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track