Najnovije vesti

NAJTRAŽENIJI POSAO U SRBIJI: Ponovo je otvoren konkurs za Dormeo spavača. Plata je 100.000 dinara, a radi se samo 1 dan!
Foto: Dormeo

NAJTRAŽENIJI POSAO U SRBIJI: Ponovo je otvoren konkurs za Dormeo spavača. Plata je 100.000 dinara, a radi se samo 1 dan!

Zabava

Koliko vredi posao tvojih snova? Maštaš o dnevnici od 5… 10… 20 hiljada dinara… Šta kažeš na 100.000 dinara za 8 sati posla na kojem ćeš se, zapravo, odmoriti kao nikad do sad?

Ne veruješ? Zamisli da ti je ponuđen posao da spavaš… ali ne bilo gde! Ekstra udoban krevet, jastuk po tvojoj meri, savršeno meka posteljina… Mmmm… Najbolje od svega nije ni to, već da je plata za tvoj 1 radni dan od 8 sati - čak 100.000 dinara!

U čemu je trik?

Nema trika! Povodom Svetskog dana spavanja, Dormeo i ove godine organizuje konkurs za Spavača 2020. Ukoliko imaš više od 18 godina, voliš Facebook i Instagram i rado deliš sve na njima, živiš u Srbiji, a životni moto ti je: “Još samo 5 minuta” - ovo je prava ponuda za tebe!

Ne oklevaj, drugi kandidati već uveliko odlažu alarme i vežbaju za konkurs, a mnoge prijave profesionalnih spavača i spavačica su nam već stigle. Tvoj radni dan biće 14. mart, a kancelarija jedna od brojnih Top Shop prodavnica u Srbiji.

Nikola, Dormeo spavač 2019
Nikola, Dormeo spavač 2019foto: Dormeo

Požuri, jer konkurencija ne spava

Ako ti spavanje pod pritiskom nije problem, nemoj da propustiš ovu priliku. Prijavi se i uđi u trku za Spavača 2020. godine! Rok za slanje prijava je od danas do 5. marta. Prijavi se jednim klikom na: www.spavaci.rs

Ako ispunjavaš gore navedene uslove i želiš da zaradiš 100.000 dinara za samo 1 dan najlakšeg posla na svetu, već imaš velike šanse da baš ti postaneš Dormeo Spavač 2020! Požuri i konkuriši odmah.

Čekamo tvoju prijavu na www.spavaci.rs!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...