Pokažite vašu kreativnost ovog Uskrsa
Foto: Shutterstock

Pokažite vašu kreativnost ovog Uskrsa

Zabava -

Koja vam emocija prostruji telom kad čujete da se bliži neki praznik? Sreća, zar ne? Asocira vas na druženje, poklone, slavlje, na puno dobre hrane i naravno, na praznično raspoloženje. Kako bi i u vanrednim okolnostima uskršnji praznici bili potpuni, a trpeza kao sa reklame, savetujemo vam da se potrudite oko uskršnje dekoracije koja će udahnuti živahnost i svežinu u vaš dom.

foto: Shutterstock

FARBANJE JAJA

Farbanje jaja samo u jednoj boji je odavno prevaziđeno. Kristali i šljokice za sjaj uskršnjih jaja, ukrasna trava različitih boja, samolepljive sličice, boje i nalepnice, postolja za jaje u obliku zeca – samo su neki od proizvoda uz čiju pomoć Uskrs može da postane uspomena koje će se svi ukućani sa zadovoljstvom sećati, a vi pokazati vaše kreativno umeće. Pogledajte ponudu Lidla, jer tamo možete da pronađete puno proizvoda za uskršnju dekoraciju, a pored toga, u korpe sa jajima možete da stavite čokoladne zeke, jaja ili bombone od marcipana, koji se u ovom diskontom lancu nalaze pod brendom Favorina po super cenama.

foto: Shutterstock

USKRŠNJE DRVO

Pustite mašti na volju! Pronađite odgovarajuće grančice drveća i ukoliko imate belu farbu kod kuće, iskoristite je da ih ofarbate. Okitite ih jajima napravljenim od stiropora ili plastike i za tren oka ćete imati uskršnje drvce. Stavite ga u vazu ili saksiju na stolu i tako aranžiran doprineće šarmu vaše uskršnje trpeze. Vi ste glavni dekorater ovog Uskrsa, na vas se ugledaju vaši mlađi ukućani – budite kreativni i inspirišite ih da vam se priključe.

Ovog Uskrsa potrudite se da budite maštovitiji nego ranije jer retko kad imate baš ovoliko vremena. Pošto većinu vremena provodite u svojim domovima, napravite savršen ugođaj uz originalnu dekoraciju.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track