LESNINA NOVI SAD PONOVO RADI! Otvara vrata za svoje kupce
Foto: Promo

LESNINA NOVI SAD PONOVO RADI! Otvara vrata za svoje kupce

Zabava -

Lesnina Novi Sad ponovo otvara vrata za svoje kupce.

Nakon privremenog zatvaranja u cilju očuvanja zdravlja zaposlenih, kao i kupaca, Lesnina Novi Sad ponovo je počela sa radom u utorak, 21. aprila a radno vreme u narednom periodu biće svakog dana od 10- 16 časova, kada nije u toku policijski čas. Sve eventualne promene radnog vremena biće blagovremeno istaknute na web sajtu www.xxxlesnina.rs.

U proteklom periodu, dok je Lesnina Novi Sad bila privremeno zatvorena, kompanija je započela prodaju putem telefona- „Teleprodaju“ (kontakt videti na web sajtu www.lesnina.rs), kako bi omogućila potrošačima da na bezbedan način kupe proizvode koji će oplemeniti njihov životni prostor.

foto: Promo

Direktor Lesnine Srbija, gospodin Aleksandar Pavićević, rekao je da je Teleprodaja naišla na odličan odziv: „Zahvaljujemo našim kupcima na ukazanom poverenju u prethodnom periodu.Teleprodaja se pokazala kao odlična uvertira za Webshop koji planiramo da otvorimo u trećem kvartalu 2020. godine, tako da i pored otvaranja Lesnine Novi Sad, nastavljamo sa Teleprodajom u narednom periodu.“

Lesnina je pre ponovnog otvaranja preduzela sve potrebne higijenske i zaštitne mere, kako bi kupovina bila bezbedna kako za zaposlene tako i za potrošače.

foto: Promo

Za sve dodatne informacije posetite web sajt www.lesnina.rs i obavestite se o svim akcijama i ponudi Lesnine Srbija.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track