Kraj prve sezone kviza „Mozgalići” na televiziji Kazbuka
Foto: Promo

Kraj prve sezone kviza „Mozgalići” na televiziji Kazbuka

Zabava -

Na dečijoj televiziji Kazbuka danas se emituje poslednja epizoda zabavno-edukativnog kviza Mozgalići, koji je za samo tri meseca postao izuzetno popularan kod dece uzrasta od 6 do 12 godina.

Po svojoj formi, „Mozgalići” su kombinacija kviza i gejm šoua. Jer, osim klasične kviz strukture koja podrazumeva postavljanje pitanja, poslednja igra - „Izazov“ zahteva od takmičara da pokažu i svoju (ne)spretnost - na radost i samih takmičara, ali i publike u studiju, koju takođe čine deca.

foto: Promo

Kviz je ne samo edukativan već i duhovit, ali i vizuelno vrlo atraktivan.

Deca ga obožavaju i zbog neodoljivo šarmantnog voditelja Saše Joksimovića i njegove „šašave” asistenkinje Ksenije Milinković.

Obožavaju ga i zbog originalnih igara, koje je osmislio kreativni tim Kazbuke. Uostalom, u kom još kvizu ćete biti nagrađeni poenima ukoliko date NETAČAN odgovor na postavljeno pitanje?

Poslednja, šezdeseta epizoda, biće emitovana danas - 16. juna, ekskluzivno u programu televizije Kazbuka (pozicije MTS TV - 120, Supernova - 199, Orion -13). Tom prilikom će biti proglašene i četiri najuspešnije ekipe u prvoj sezoni.

foto: Promo

A čim nešto ima prvu sezonu - to znači da će ih imati još! Kreativna ekipa kviza već vredno radi na pripremi originalnih zadataka za nove takmičare.

U međuvremenu, sve dosadašnje epizode pogledajte još jednom i na zvaničnom YouTube kanalu Kazbuka TV, gde vas čekaju i sve ostale emisije iz produkcije ove dečije televizije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track