Nikad jednostavnije do udžbenika za osnovnu i srednju školu
Foto: Promo

Nikad jednostavnije do udžbenika za osnovnu i srednju školu

Zabava -

Septembar se približava i malo je vremena ostalo do početka školske godine. Iako se tek sada u javnosti razmatra na koji način će se tačno realizovati nastava, roditelji uveliko razmišljaju o kupovini udžbenika za svoje đake.

Ova razmišljanja mogu da izazovu nelagodu i stres već pri samoj pomisli da svoje vreme morate da utrošite na pripremu za novu školsku godinu, obilaske knjižara, a zatim i na gužve koje slede, uz nezaobilazno čekanje u redovima.

Na svu sreću, ove godine kupovina školskih knjiga može biti veoma jednostavna i bezbedna ukoliko se one kupuju u eKnjižari (www.eknjizara.rs). Svi udžbenici, kao i lektire za osnovnu školu, zbirke zadataka, izdanja za predškolce, ali i ostala neudžbenička izdanja izdavačkih kuća Klett, Novi Logos i Freska mogu se sada pronaći na jednom mestu – u savremenoj elektronskoj knjižari.

Veoma lako, u svega nekoliko klikova, roditelji mogu naručiti udžbenike koji su neophodni njihovim školarcima. Ukoliko izdanja naruče do 31. avgusta, očekuje ih još jedna pogodnost – besplatna dostava.

Za razliku od knjižara u kojima ste dosad kupovali, eKnjižara vam nudi da isprobate najlakši način onlajn kupovine. Ako ranije niste uspevali da pronađete sva željena izdanja u jednoj knjižari, morali ste svoju potragu da nastavite u nekoj drugoj, a dodatno se vaše slobodno vreme uopšte ne mora poklapati sa radnim vremenom knjižara. S druge strane, elektronska knjižara vam je dostupna 24 sata, tako da sva željena izdanja možete poručiti kad god vam odgovara. Pored dostupnosti i lakog poručivanja, elektronska knjižara nudi i brojne druge prednosti.

Koje su prednosti kupovine u eKnjižari?

Najpre, štedite svoje vreme i kupujete iz sigurnosti svog doma. Zaboravite na čekanje u redovima, gužve u knjižarama i mogućnost da ne pronađete ono što vam je potrebno. Sva izdanja nalaze se na jednom mestu, stižu bezbedno i brzo u roku od samo nekoliko dana direktno na kućnu adresu, a mogu se platiti prilikom isporuke ili platnim karticama na sajtu. Dodatna pogodnost očekuje sve korisnike Banca Intesa platnih kartica – plaćanje do 6 mesečnih rata bez kamate.

Jasan i pregledan dizajn sajta ne zahteva nikakva posebna informatička znanja da biste poručili udžbenike, nije neophodna čak ni registracija. Sve je uređeno tako da bi se olakšalo kupcu i tome u prilog ide mogućnost da udžbenik pronađete preko pretrage, odnosno da pročitate uputstvo kako se udžbenici poručuju ako niste sigurni u neki korak.

Svi znamo da se knjizi ne sudi po koricama, te tako pored slike, na sajtu pronalazite prelistavanje sadržaja i detaljne podatke o izdanjima koje nećete čuti od prodavca u knjižari. Na ovaj način kupujete samo aktuelna izdanja i možete biti sigurni da ćete kupiti pravo izdanje, a ne neko starije koje ne odgovara trenutnom školskom programu. Specijalna pogodnost je što uz kupljeni štampani udžbenik koji prati novi školski program dobijate kod za digitalni udžbenik.

Roditelji su već isprobali kupovinu u eKnjižari i ne kriju svoje oduševljenje, a naročito kao prednost ističu uštedu novca uz besplatnu dostavu, uštedu vremena i izbegavanje gužvi u trenutku kada je preporuka da se poštuje socijalna distanca, kao i brzu dostavu na kućnu adresu.

Iskoristite priliku, ostanite kod kuće i kupujte bezbedno u eKnjižari!

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track