Nagradno takmičenje „Emmezeta soba“ i prilika da osvojiš 150.000 din!
Foto: Promo

Nagradno takmičenje „Emmezeta soba“ i prilika da osvojiš 150.000 din!

Zabava -

Pozivamo sve junior kreativce da se igraju sa nama! Emmezeta organizuje nagradno takmičenje i daruje mnoge vredne nagrade! U nagradnom takmičenju mogu da učestvuju deca predškolskog uzrasta i osnovci, uz odobrenje roditelja ili staratelja. Sve što je potrebno su papir, olovka i dobra ideja. Pošaljite crtež dečije sobe iz snova i opremite je onako kako ste oduvek zamišljali. Neki od elemenata koji moraju da se nađu na crtežu su: radni sto, radna stolica, krevet i ormar, a sve ostalo je na vama. Maštajte, crtajte i dobro se zabavite. Najkreativniji crtež nagrađujemo vaučerom za opremanje dečije sobe u iznosu od 150.000 dinara! Uz vaučer dobijate besplatnu konsultaciju i uslugu profesionalnog dizajna enterijera u dogovoru sa Emmezeta dizajnerom. Puno je razloga za učestvovanje! Osim vaučera, tu je još sedam nagrada, poput električnog trotineta, pametnog sata, ranca i bežičnih slušalica.

foto: Promo

Zamisli, nacrtaj i osvoji! Toliko je jednostavno. Emmezeta nagrađuje kreativnost, ideju i originalnost. Inspiraciju uvek možete da pronađete u Emmezetinom programu dečijih soba.

Za nove, sveže i uspešne početke, tu je Emmezeta da ih dodatno ulepša!

foto: Promo

Bojice u ruke i probudi umetnika u sebi, jer nagradno takmičenje „Emmezeta soba“ traje u periodu od 14.8. do 30.8.2020, a dobitnike ćemo prograsiti do 6.9.2020.

foto: Promo

Više o nagradnom takmičenju i načinu slanja crteža pogledajte ovde.

Srećno!

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track