Ove patike ne možeš da kupiš, a ipak mogu biti tvoje
Foto: Promo

Budi poseban, budi origunalan, budi svoj!

Ove patike ne možeš da kupiš, a ipak mogu biti tvoje

Zabava -

Da li želite da budete primećeni? Da budete svoji, a vaš stil upečatljiv i prepoznatljiv? Mislite da zaslužujete nešto jedinstveno i nesvakidašnje? U pravu ste, vašu originalnost i kreativnu ličnost trebalo bi da prati i adekvatna spoljašnost. A to nije uvek lako postići - specifičan stil odevanja razvija se i pažljivo kreira godinama. Ipak on postaje vaš zaštitni znak po kome vas ljudi prepoznaju.

foto: Promo

Prepoznatljiva nesvakidašnjost

Zar ne biste želeli da postanete vlasnik originalnih, a uz to i brendiranih patika? Još kada vam kažemo da njih ne može svako da kupi, već samo nekolicina może da ih osvoji, sasvim smo sigurni da vaša želja za njima postaje još veća. Srbija je već rekla „DA“ Lidlu, a sada ćete i vi prepoznatljivu kombinaciju Lidlovih boja moći da iskoristite za svoj stajling. Šarene, crveno – plavo – žute patike pristaju svakom ko ima dovoljno smelosti da ih uklopi u svoj stil.

foto: Promo

Prirodno je da su tzv. influenseri pioniri u postavljanju standarda i da od njih sve kreće. Da biste počeli da razmišljate kao deo te odabrane manjine, morate biti izuzetni i jedinstveni. Dakle, nije must have ono što poseduje većina, ono što svako sebi može da priušti, tako što će ušetati u bilo koju radnju i platiti, već ono do čega ne može svako tako lako da dođe.

Kreirajte specifičan stil

Da biste postali jedan od onih koji u svojoj sredini diktiraju trendove, budite spremni da u datom momentu pokažete svoju kreativnost i na zadatke koje su pred vama odgovorite i osvojite svoj par nesvakidašnjih patika. Detaljne informacije kako da se domognete ovih modnih patika dobićete ako budete pratili Facebook i Instagram nalog Lidl Srbija, od druge sedmice septembra, pa sve do kraja meseca.

foto: Promo

Verujemo da je osećaj da kada osvojite nešto što nije svima dostupno nemerljiv. Naročito kada je reč o ovako fenomenalnim patikama, u veselim bojama. One su moderne, šarene, upadljive. Ona su vaš garant da ćete biti primećeni. Imajte to na umu, i ne zaboravite da je ovo vaš put da postanete, naravno ukoliko to želite, brend ambasador u svom okruženju. Zvuči sjajno, zar ne?

“Ako želite da učestvujete u nagradnom konkursu, pratite Lidl Srbija Facebook i Instagram stranice i budite u toku sa događajem.”

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track