CRNI PETAK U TOP SHOP-U: Ne propustite najbolje cene u godini i UŠTEDITE do čak 70% na omiljenim brendovima ODMAH! (FOTO, VIDEO)
Foto: Promo

CRNI PETAK U TOP SHOP-U: Ne propustite najbolje cene u godini i UŠTEDITE do čak 70% na omiljenim brendovima ODMAH! (FOTO, VIDEO)

Zabava -

Još od 2013. Top Shop je poznat po neverovatno niskim cenama za Crni Petak. U ovoj neobičnoj godini, kako bi se izbegle gužve - najveća godišnja akcija je krenula ranije, te vas na svim Top Shop online i fizičkim prodajnim mestima već sada očekuju hit proizvodi, neverovatni popusti i odlične cene!

Ako ste planirali da za sebe i one koje volite pazarite Dormeo za bolji san, Delimano za uživanje u kuvanju, Rovus za čist dom bez virusa i bakterija, Walkmaxx za lagan korak ili neki od drugih Top Shop proizvoda i brendova koji život čine lakšim i lepšim – sada je pravo vreme za to!

Naravno, svi žele da iskoriste fantastične cene i zalihe se troše vrtoglavom brzinom. Zato vam savetujemo da požurite! Naše prodavnice poštuju sve preporuke i najviše standarde higijene i čistoće, pa bezbedno možete posetiti neku od preko 40 prodavnica širom Srbije.

A ako ste ipak odlučili da ostanete kod kuće, opušteno, jer svoju kupovinu možete obaviti i ONLINE, iz udobnosti svog doma. Ovog vikenda tu je i posebno iznenađenje za online i telefonsko poručivanje - besplatna dostava za sve porudžbine preko 6.000 dinara!

Poznata Crna mačka ove godine ima novi, razigrani imidž, ali je za vas po običaju odabrala najbolje proizvode i to uz najveće popuste u 2020-oj. Na vama je samo da izaberete sve što želite i poručite na način koji vam najviše odgovara. Čekamo vas u Top Shop i Dormeo Home prodavnicama i na www.crnipetak.rs!

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track