Ove godine, najlepši poklon si ti! Pokreni praznično raspoloženje!
Foto: Promo

Ove godine, najlepši poklon si ti! Pokreni praznično raspoloženje!

Zabava -

Dolazak novogodišnjih praznika u nama budi one najlepše emocije koje stvaraju čaroliju, kada je potrebno da kao nikada do sada, pružimo naše vreme, ljubav i pažnju onima koje volimo. Često, usled ubrzanog tempa života, zaboravimo ili propustimo trenutke koji su važni, kada treba da budemo prisutni i stvaramo uspomene kojih ćemo se uvek rado sećati.

Iako godina u kojoj se nalazimo nosi puno neizvesnosti, ipak nas uči da budemo zahvalni na svemu što imamo, da su sitnice one koje treba da nas čine radosnim i da najlepši poklon koji nekome možemo da damo, smo upravo mi sami, bez obzira gde se nalazimo.

Pored poteškoće sa kojima se suočavamo, potrebno je da budemo tu za naše najdraže i zato potrudimo se da stvaramo što više trenutaka koje će nam izmamiti osmeh i budimo zahvalni na njima. Tehnologije su nam omogućile da se povežemo u trenucima kada fizička prisutnost nije moguća i upravo nam one daju mogućnost da naše vreme pružimo osobama koje volimo, bez obzira gde se nalazimo. Za iskrenu radost dovoljan je jedan poziv ili poruka.

foto: Promo

Coca-Cola reklame su postale deo praznične tradicije i uvek nas podsećaju da vreme darivanja stiže. Ove godine nam poručuje da bez obzira gde se nalaziš, treba da izdvojiš vreme za one koje voliš, jer upravo je to ono što praznike čini najdragocenijim dobom godine.

Pokreni čaroliju malim dragocenim trenucima za koje ti nije potreban razlog. A najlepši poklon samo ti možeš da pokloniš. Pokloni svoje vreme najbližima. Budi prisutan. Pozovi dragu osobu i pitaj je kako je provela dan ili pošalji poruku i izmami joj osmeh. Pokloni mami njen omiljeni cvet ili iznenadi dragu osobu i pojavi se ispred njenog kućnog praga sa njenim omiljenim pićem i hranom.

Pogledaj do sada najemotivniji novogodišnji Coca-Cola TV spot i neka ti vreme provedeno sa najdražima i zahvalnost na tome što imaš, bude na prvom mestu, jer se novogodišnja čarolija upravo krije u tebi bez obzira na to gde se nalaziš.

Kao nikada do sada budi prisutan i izdvoj vreme za svoje najmilije, jer OVE GODINE, NAJLEPŠI POKLON SI TI!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track