HARI POTER KNJIGE MOŽETE PRONAĆI PO NEVEROVATNO NISKIM I PRISTUPAČNIM CENAMA.
Foto: Promo

knjige na sjajno akciji!

HARI POTER KNJIGE MOŽETE PRONAĆI PO NEVEROVATNO NISKIM I PRISTUPAČNIM CENAMA.

Zabava -

Nedavno je obeleženo devetnaest godina od pojavljivanja prvog filma o mladom čarobnjaku Hariju Poteru na velike ekrane, odnosno čak dvadeset i tri godine od objavljivanja prve knjige. Ovaj serijal knjiga i filmova koji je lansirao kako glavne glumce (Danijela Redklifa, Ruperta Grinta i Emu Votson) tako i spisateljicu (Dž. K. Rouling) u stratosferu popularnosti oblikovao je mnoge generacije dece širom sveta i nastavlja da ima uticaj na mlade generacije koje dolaze. U određenim državama i školskim sistemima knjige iz ovog serijala uvrštene su obaveznu ili dodatnu lektiru što na još jedan način potvrđuje njihov kvalitet i univerzalnu tematiku koja prkosi vremenu. A upravo Hari Poter knjige možete pronaći po neverovatno niskim i pristupačnim ponudama na Knjige na dlanu, internet knjižara od poverenja.

Uskoro nas očekuju novogodišnji i božićni praznici, a zašto ne bi ste svoje mališane obradovali na najbolji mogući način i poklonili im neku od knjiga iz serijala o možda i najpoznatijem mladom čarobnjaku na svetu. Ovakav poklon definitivno ima višestruke prednosti jer, pored toga što se radi o delima koja su i dan danas popularna i aktuelna gotovo širom sveta, na ovaj način podstičete vaše mališane da čitaju i razvijate kod njih pozitivne čitalačke navike koje im mogu u mnogome pomoći da pravilno izgrade svoju ličnost i postanu dobri ljudi.

foto: Promo

Hari Poter knjige i dalje aktuelne

Iako u današnje vreme konstantnog kreiranja i plasiranja novog sadržaja, gde gotovo svakodnevno možete naići na neku novu priču ili junaka, serijal knjiga o mladom čarobnjaku i dalje je prilično aktuelan. Hari Poter knjige i mnoštvo šarenolikih likova u njima i dalje uživaju prilično veliku pažnju ljudi širom sveta što potvrđuju i povremena repriziranja filmova na domaćim i stranim televizijama. Međutim, kako film može da prenese tek delić atmosfere pisane reči, knjige su još bolji izbor za vas ukoliko želite da animirate i obradujete svoje mališane. Kako deca sve ranije i ranije razvijaju i formiraju svoja mišljenja i ukus, tako nekada roditelji budu u zabludi šta je sve trenutno popularno prilikom odabira poklona. Međutim, Hari Poter je i dalje više nego siguran odabir koji će izmamiti osmeh vašim najmlađima i dodatno ih motivisati da čitaju knjige.

foto: Promo

Internet knjižara sa najboljim ponudama

Internet knjižara Knjige na dlanu se može pohvaliti jednom od najboljih ponuda knjiga ne samo u zemlji već i u regionu! Tu možete stalno naći i po nekoliko akcija i mnoštvo popusta što će sigurno obradovati roditelje, pogotovo u narednom prazničnom periodu kada se tradicionalno najviše troši u godini. Knjige na dlanu se takođe mogu pohvaliti i više nego bogatom i raznovrsnom ponudom od više hiljada naslova logički raspodeljenih u pedesetak sekcija i podsekcija za lakšu navigaciju. Povrh svega, tu je i izuzetno lak, jednostavan i brz postupak naručivanja uz maksimalnu bezbednost u pogledu čuvanja i zaštite ličnih podataka, a naručene knjige se dostavljaju u najkraćem mogućem roku na željenu adresu. Jednostavno rečeno, sve je maksimalno podređeno svakom korisniku i posetiocu kako bi se što prijatnije osećao u samoj internet knjižari, i na što lakši i brži način pronašao i poručio željenu knjigu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track