NOVOGODIŠNJI PRAZNICI I ČARI KOJE ONI DONOSE
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJI PRAZNICI I ČARI KOJE ONI DONOSE

Zabava -

Vreme darivanja, druženja i ljubavi...

Svaki kraj godine donosi nam priliku da ostavimo iza sebe sve ružne momente i počnemo da se radujemo budućim trenucima.

Učimo da nije najvažnije da dobijemo gomilu poklona već da treba darujemo i primamo od srca.

Deca su najrazdraganija kako se bliže novogodišnji praznici i na neki simpatičan način nas teraju da se prisetimo našeg detinjstva. Doba godine kada se svi nekako povezujemo i zbližavamo, izdvajamo više vremena za našu porodicu, uređujemo kuću zajedno i kitimo jelku, podstičemo mališane da budu kreativni, učimo ih porodičnim vrednostima i svi se radujemo zbog toga.

Posebno mesto u našim srcima zauzimaju novogodišnji praznici, jer je to pravi trenutak da darujemo i obradujemo naše najdraže. Želimo da budemo originalni i jedinstveni, a ipak da pripremimo nešto korisno i dugotrajno.

Knjige na dlanu
foto: Promo

Portal Knjige na dlanu osmislio je jedan divan koncept za novogodišnje paketiće.

Osim toga što ovi paketi sadrže sjajnu ponudu knjiga, tu su slatkiši i zanimljive igračke za decu.

Novogodišnji paketići za decu su sastavljeni od različitih knjiga kao što su razne mozgalice, slikovnice, bojanke, priče o junacima i rešavalice. Ovakav poklon zaista predstavlja nešto što svako dete voli, a samim tim knjige koje su uključene utiču pozitivno na razvoj deteta i stvaranje čitalačkih navika kod deteta. Ponudu novogodišnjih paketića možete pogledati ovde.

Knjige na dlanu
foto: Promo

Pored sjajnih novogodišnjih paketića za decu Knjige na dlanu u ponudi imaju novogodišnje pakete za naše dame i gospodu. Za dame su pripremili dva paketa, jedan sa domaćim piscima, a drugi sa stranim piscima uključujići i slatkiše. Za gospodu imamo pravu klasiku! Jedan paket sadrži 3 knjige: Legende fudbala: Moša, Rajko, Bobek; Na Gralovom tragu i Izabrana dela Dragiše Vasića. Drugi paket sarži 4 knjige: Trgovac ukletim knjigama, Ponovo u igri, Robih Hud i Signal.

Učinite nešto divno za vaše najmilije i obradujte ih novogodišnjim paketićima napravljenim od srca, ali nikako nemojte isključiti sebe i pogledajte raznovrsnu ponudu portala Knjige na dlanu, možda pronađete i poklon za vas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track