POČINJE PRVA POLUFINALNA NEDELJA: Da li su Miljevići spremni za nova pravila?
Foto: KurirTV

POČINJE PRVA POLUFINALNA NEDELJA: Da li su Miljevići spremni za nova pravila?

Zabava -

Najzabavniji kulinarski šou ulazi u svoju prvu polufinalnu nedelju! Pobednike iz prethodnih epizoda očekuju teži recepti i još stroža pravila.

Borba za nagradni fond od 4,3 miliona dinara postaje sve teža jer je vreme za nabavku namirnica smanjeno sa dva minuta na minut i po (uz tajni sastojak za ljubav koji se ne nalazi na listi namirnica, već majke i snajke same moraju da ih nađu) a muž tj. sin će pogađanjem jela doprineti samo jednim poenom više, za razliku od dosadašnja tri.

majke i snajke
foto: KurirTV

Prva porodica koja se našla u kuhinji u polufinalnoj nedelji jesu Miljevići, koji su bili pobednici prve nedelje takmičenja. Gabrijela kaže da je nakon prve pobede njen posao sa keteringom postao još popularniji i obećala je da ovaj put neće plakati ako pobedi. Jadranka je dobila tokom epizode tretman opuštanja od Seke. Gabrijela je uspela da pripremi palačinke za Seku i pored toga što je ovaj recept mnogo zahtevniji od prvog. Porodice koje učestvuju u prvoj polufinalnoj nedelji, pored Miljevića, su: Jovičići, Lazići, Bastalec i Ilići.

"Majke i snajke" možete pratiti radnim danima od 20 časova na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track