Proslava iz snova sa Petrom Benčinom i Tamarom Dragičević
Foto: Dušan Petrović

Proslava iz snova sa Petrom Benčinom i Tamarom Dragičević

Zabava -

Proteklih meseci šuškalo se da će Beograd po uzoru na svetske metropole dobiti prestižnu halu za venčanja u samom centru grada, jednu od najglamuroznijih u ovom delu Evrope. Sada znamo da su glasine bile istinite obzirom da je za kraj juna najavljeno svečano otvaranje 'The Dream' event centra koji će se nalaziti na jednom od najlepših mesta našeg glavnog grada, u Beton Hali.

vencanje
foto: Dušan Petrović

Kampanja pod nazivom 'Proslava iz snova' pre svega predstavlja porodične vrednosti, neraskidivu povezanost članova porodica u Srbiji, kao i njihove različite karaktere. Ova kampanja sa Petrom Benčinom i Tamarom Dragičević u glavnim ulogama se ujedno pojavljuje u momentu kada smo blizu pobede nad korona virusom i toliko dugo čekanih slavlja i okupljanja.

vencanje
foto: Dušan Petrović

U ovakve projekte obično su uključene i brojne ličnosti iz javnog života tako da ćemo pored Petra i Tamare videti brojne glumce, modele, stiliste i sportiste.

Ostaje još samo da sačekamo popuštanje mera i zvaničan datum otvaranja 'The Dream' event centra, koji će imati kapacitet do 400 gostiju, i gde će mladenci imati priliku da sudbonosno 'DA' izgovore sa najlepšim pogledom na reku, Kalemegdan i Beograd na vodi.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track